HomeДекорацияИнтериор в бяло с декоративни елементи в ярки цветове

Интериор в бяло с декоративни елементи в ярки цветове

Обикновено, когато стените на едно жилище са боядисани в бяло това е умишлен ход, който цели да подчертае определена функция или част от декора.

В някой от случаите, обектът, който целим да подчертаем е мебел, изпъкващ с нестандартна форма или ярък цвят.Друг път, този обект е произведение на изкуството и начина, по който той се откроява от белите стени.

В този модерен дом и двата обекта контрастират с белия фон по един невероятно красив начин.

interior-v-bqlo-s-dekorativni-elementi-v-qrki-tsvetove-1g

Както сами ще забележите, абсолютно всички стени в това жилище са боядисани в плътен бял цвят. Това не е случайно, напротив, белият цвят служи за фон на многобройните авторски произведения на изкуството , както и на дизайнерските мебели в разнообразни пъстри цветове.

Тези елементи създават специфични фокусни точки в помещенията, което прави къщата уникален и с неповторим стил. Креативната комбинация от цветове и форми придават креативен и чист вид на цялото пространство.

Не можем да не обърнем внимание на големите прозорци във всекидневната, които освен че внасят солидно количество естествена светлина в помещението, също и откриват гледката към прекрасния двор.

Други интересни контрасти, който откриваме тук са тези между формите на мебелите, както и тези между стиловете им. Някои от тях са със заоблени краища, други правоъгълни или квадратни. В красивия интериор се забелязват, както модерни мебели с минималистичен дизайн, така и мебели в винтидж стил.

Тази къща е наскоро построена и различния вкус на собствениците прави силно впечатление. При избора на мебели и декоративни елементи те са искали да свържат вътрешният дизайн с този на градината и определено са постигнали успех благодарение на ярките цветове и разчупени форми.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.