HomeАпартаментиМалък апартамент с хитри системи за спестяване на място

Малък апартамент с хитри системи за спестяване на място

Неве Тзедек е един от известните квартали в Тел Авив, Израел. Там трудно може да се забележи новострояща се жилищна сграда, но въпреки това в квартала се намират едни от най-скъпите недвижими имоти в целия град. Сградите тук са строени не по-рано от 1980, но голяма част от жилищата са реновирани, като в тях са вложени много средства. Това обяснява защо собствениците на апартамента, който ще разгледаме днес имат толкова големи претенции и желания към новия интериорен дизайн на своето жилище, което е с големина от скромните 46 м².

malak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-1g

Без да се стига до пълно събаряне на стени, дизайнерите вземат добре обмислени решения за осъществяване на някои трансформации в жилището, така че то да е максимално удобно и функционално. Една от основните промени, направени по време на ремоделирането, е частичното премахване на стената между спалнята и всекидневната. На нейно място е поставена специално проектирана система от подреждащи се една върху друга плоскости, които осигуряват ефирност на пространството и улесняват движението в него. 

malak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-2g malak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-3g malak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-4g

Оригиналният дъбов паркет, който срещаме в почти всички стаи е запазен, но е цялостно пребоядисан в наситен черен цвят, покрит със сериозно количество лак. Лъскавата му повърхност придава усещане за изтънченост, а черният цвят създава прекрасен контраст с белите стени.

Дизайнерите са разчупили предимно неутралната атмосфера, добавяйки наситено жълт цвят, както в мебелите, така и в голяма част от аксесоарите, които откриваме в жилището. Жълтият акцент е най-силно концентриран в Г-образната кухня, където откриваме и прекрасна тухлена стена.

Интересното е, че в нито един момент, докато разглеждахме снимките на жилището не усетихме, че всъщност наблюдаваме снимки на малък апартамент. Неутралната цветова гама, семплите мебели и простотата на всеки детайл създават усещането, че стените не съществуват, а ограниченията са нещо непознато в това жилище.

Завършвайки огледа на жилището, надникваме и в малката баня и откритата тераса, които са също толкова впечатляващи, както и останалата част от интериора. Интересните решения за спестяване на място, както и идеите за освежаване на интериор в неутрални цветове, които предлагат това място са безценни. Възползвайте се от тях!

malak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-5g malak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-6g malak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-7gmalak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-8gmalak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-9gmalak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-910gmalak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-911gmalak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-912gmalak-apartament-s-hitri-sistemi-za-spestqvane-na-mqsto-913g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.