Trending News
HomeАпартаментиАпартамент в бяло със семпъл, но практичен интериор

Апартамент в бяло със семпъл, но практичен интериор

Когато заговорим за интериор в скандинавски стил, много от вас си представят бели стени, бели тавани, предимно бели мебели – чиста и максимално опростена визия. Скандинавкската естетика е нещо много повече, а именно съчетание от практични интериорни решения, светли цветове, естествени материали и перфектна функционалност. Ако сте се спрели на интериор в скандинавски стил, то непременно разгледайте апартамента, в който ще надникнем днес. В него са използвани много интересни похвати и смели съчетания от цветове и текстури.

apartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-1g

Интериорът на жилището е дело на студио Talenti Design. Като цяло той включва много елементи, познати ни от интериорите в скандинавски стил, като отлична функционалност на дизайна, стени и тавани в бял цвят, едновременно съчетани със смели цветови комбинации и използването на много естествени материали. Въпреки това, жилището не се усеща строго минималистично, напротив – цветните елементи и естествените материали създават приятна и гостоприемна обстановка.

Дневната зона не е много голяма, но е напълно достатъчна, за да побере всичко необходимо за един приятен неделен следобед, прекаран пред телевизора с приятели например. Освен белия фон, цветовата гама е сведена до неутрални тонове като черно и сиво, които забелязваме  в основните мебели и аксесоари, а цветните възглавнички и картини върху стената създават настроение и разчупват обстановката. В кухненската зона и трапезарията преобладават черното и бялото плюс естествения цвят на дървото, който забелязваме в краката на стилните столове.

В малката спалня откриваме същата неутрална цветова гама, както и в останалата част от апартамента, а също така и тук цветните акценти не са малко. Стената срещу леглото е превърната в мултифункционална зона, където откриваме гардероб, кът за телевизора, удобно бюро, както и практични рафтове и шкафове за съхранение.

Разходете се из стаите на този семпъл, но практичен апартамент и ви гарантираме, че ще си харесате поне една идея.

apartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-2g apartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-3g apartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-4gapartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-5gapartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-6gapartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-7gapartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-8gapartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-9gapartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-911gapartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-912gapartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-913gapartament-v-bqlo-sas-sempal-no-praktichen-interior-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.