Trending News
HomeUncategorized @bgИдеи за декорация и обзавеждане на хол и всекидневна

Идеи за декорация и обзавеждане на хол и всекидневна

Ако все още обмисляте различни варианти и стилове, с които да обзаведете дневната и да я превърнете в едно уникално, красиво, удобно и стилно място в дома си, то просто прочетете нашите съвети, които ще ви помогнат да откриете своя стил и да внесете повече цвят и настроение в това уникално помещение.

Щори или завеси
Когато започваме с декорацията на всекидневната е хубаво да съобразим всеки елемент и мебел, която смятаме да разположим в нея, така че да остане допълнително свободно пространство в помещението. На пазара вече има огромно разнообразие от различни видове завеси и щори, но тук трябва да отбележим, че вие трябва да се съобразите с размерите и формата на вашия хол преди да изберете подходящите мебели и аксесоари за него. Ако разполагате с малка стая по-удачно е да заложите на щори. Съществуват много забавни и красиви модели, като например – вертикални фото щори или пък дървени хоризонтални щори. Ако пък харесвате елегантните и стилни завеси от тежък лен, както и нещо по-кичозно и ярко, улавящо вниманието, то можете да откриете огромен избор от подобни артикули на пазара.

Килим
Почти всяка всекидневна се нуждае от красив килим, който да внесе допълнителен уют в това помещение. Едни от основните варианти, на които бихте могли да се спрете, ако искате да внесете повече уют и хармония в дома си, са традиционните турски килими, модерен берберски килим или пък селски килим тип – сизал. Килимът е от съществено значение за добавянето на повече цвят, топлина и стил в помещението.

Декорация на стените
За да декорирате стените си красиво, на първо място, изберете подходящи рамки, които да се свързват цветово със стаята, след което в тях можете да поставите семейни снимки, пейзажни фотографии или пък картини. Игривите елементи в съчетание с топли и ярки цветове създават едно допълнително усещане за удобство и уют в стаята за това, ако искате стените ви да не изглеждат празни, можете да заложите на впечатляващи метални орнаменти, интересни стенни часовници или пък изящни произведения на изкуството.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment