HomeКъщиИзискан интериор на къща в скандинавски стил

Изискан интериор на къща в скандинавски стил

Дизайнерите от John Lum Architecture проектираха и най-малката подробност от този прекрасен интериор, показващ впечатляващи винтидж елементи на скандинавския дизайн. Нашият екип забеляза това страхотно жилище, представено от онлайн изданието Freshome и реши да го сподели с вас, надявайки се и вие да усетите завладяващата обстановка.

Интересно : Интериорният стил винтидж се характеризира с антични мебели, аксесоари и декори, които са били луксозни за времето си. Такива предмети често откриваме в антикварните магазини, а също така и много производители на мебели ги произвеждат, като имитират техните оригинали, добавяйки старинен ефект, изкуствени следи от употреба, дори и “ръжда”.

Къщата, която ще ви представим в тази статия се намира в Сан Франциско и носи името Nordquist. Тя претърпява серия от сериозни ремонти, докато оправдае напълно очакванията на собствениците.
Къщата няма нищо общо с това, което е била преди намесата на архитектите. Интериорът е станал много светъл и приятен, изпълнен с интересни и нетрадиционни елементи. Кухнята е много по-просторна, а дизайнът и е еклектична смесица от алуминиеви решетки, бял кварц, искрящ ламинат на пода, фурнир в пепеливо сив цвят и матово бели плочки.
Интериорът е с лек класически вид, въпреки цялостната модерна обстановка, за да може колекцията от скандинавски мебели на собствениците лесно да се интегрира.
Вътрешният дизайн е в неутрални тонове – бяло и сиво. Това по никакъв начин не прави жилището монотонно и скучно. За да създадат по – комфортна и приятна обстановка, дизайнерите се спират на един нетрадиционен избор за тавана в хола, а именно поставянето на дървено покритие.
Перфектната симбиоза между старо и ново е водеща в това уникално място за живеене, като към нея можем да прибавим и елегантния външен вид на къщата.
iziskan-interior-na-kashta-v-skandinavski-vintidj-stil-2g iziskan-interior-na-kashta-v-skandinavski-vintidj-stil-3giziskan-interior-na-kashta-v-skandinavski-vintidj-stil-4g iziskan-interior-na-kashta-v-skandinavski-vintidj-stil-5g iziskan-interior-na-kashta-v-skandinavski-vintidj-stil-6giziskan-interior-na-kashta-v-skandinavski-vintidj-stil-7g iziskan-interior-na-kashta-v-skandinavski-vintidj-stil-8g iziskan-interior-na-kashta-v-skandinavski-vintidj-stil-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net