Trending News
HomeСпалняПодбрани идеи за модерна спалня (Част 1)

Подбрани идеи за модерна спалня (Част 1)

Спалнята е едно от най-важните места в дома Ви. Това е мястото, където се наслаждавате на любимия човек, четете интересна книга или просто си почивате. Ето защо атмосферата трябва да бъде спокойна и отпускаща и същевременно свежа и приветлива.

Първото, с което трябва да се заемете е избирането на подходяща цветова гама , която да придава комфорт и уют на вашата спалня.Следващото много важно нещо е правилния подбор на мебелите, както и точното им място в стаята. Затова Ви предлагаме няколко красиви идеи на едни от най-добрите дизайнери за интериор и декориране на семейното огнище. Бонусът този път е видео с детайлни картини на дизайнерски идеи за една наистина модерна и оригинална спалня.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.