Trending News
HomeДекорацияКрасив дизайн и полезни идеи за модерна кухня
unsplash

Красив дизайн и полезни идеи за модерна кухня

За да създадете едно блажено място, на което да творите своите велики кулинарни шедьоври и да посрещате своите близки приятели, трябва да заложите на модерния стил, но и на практичността.

Ще ви разкрием някои основни идеи, които ви гарантират една красива, стилна и много функционална кухня.

Модерната кухня задължително в себе си включва отворени рафтове, изискан избор от елегантни мебели и ненатрапчив галещ сетивата ни цвят на стените. Големите пространства могат да предизвикат въображението ни и да създадат едно прекрасно пространствено излъчване, в което бихме могли да разположим красиви острови или пък трапезария с маса и столове. Ако разполагаме с достатъчно свободно пространство бихме могли да разширим кухнята, като включим и близка до нея стая.

Дървените рамки фасади и дограми създават още по-величествено и въпреки това уютно излъчване на кухнята. Материалите всъщност са ключов аспект в схемата на цялото обзавеждане, затова е важно да се спрем на качествени бои, тъй като кухнята е най-важната стая в дома ни.

unsplash

unsplash

Белите, кремавите и пепел от рози нюанси придават много положителен облик на стените и отварят помещението, а цветовата палитра задължително трябва да внася спокойствие и да бъде задължително докосната от природата. Комбинацията пък на вградени шкафове със свободно стоящи мебели е още една прелестна идея, която пречупва интериора и внася много приятно усещане.

Дъбовите модули в съвкупност от красиви лампи и меки цветове превръщат мястото в ефирно, светло и гостоприемно. Отворените рафтове, както и избелените дъбови шкафове очертават една приятна атмосфера в кухнята и създават допълнително усещане за уют и красива визия. Повечето интериорни дизайнери в момента се спират на кухненски шкафове с прикрити или без никакви дръжки, както и мраморни бели плотове със златни или пък черни шарки. Интелигентната промяна задължително включва отворено пространство, в което присъства работно място за създаване на кулинарни творения, красив мраморен остров и трапезария.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Leave A Comment