Trending News
HomeБаняИновативно обзавеждане за баня : Вана с чекмеджета

Иновативно обзавеждане за баня : Вана с чекмеджета

Ваните ,които ще ви покажем по долу, имат ясно предимство в тесни пространства.Дори когато банята е голяма, чекмеджетата са удобни за поставянето на продукти, които са Ви нужни докато се къпете в горещата и пълна с пяна вана.Идеята за включване на чекмеджета в дизайна на ваната е на “Royo Group“, компания с 35 годишен опит в производството и комерсиализацията на мебели за баня.Снимките,които следва да видите показват функционалността на чекмеджетата и етажерките, които държат близо до вас козметичните ви продукти докато Вие се наслаждавате на релаксиращата баня.

Разгледайте снимките и споделете с нас, как ви се струва идеята за “Вана с чекмеджета”, като използвате формата за Коментари в края на страницата.

Източник

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.