HomeЗа реклама

За реклама

Защо да рекламирате в Модерен дом?

 

Модерен Дом е място, където читателите откриват качествено и стойностно съдържание. С годините сме изчистили своята концепция, опознали сме аудиторията си и се славим с това, че разбираме нуждите на нашите читатели, предлагайки им теми и решения относно това, което ги интересува, и то по най-добрия начин!

Модерен Дом е перфектното място за реклама на Вашия интериорен, строителен, мебелен или друг вид бизнес, свързан с подобряването на дома.

Подбираме рекламодателите и работим само с тези, които наистина могат да предложат стойностни продукти и услуги на нашите читатели!

 

Знаем как да постигаме повече!

Още от създаването си през далечната 2011 г., медията ни привлича все повече интереса на настоящите ни читатели и броят на почитателите ни нараства.

Как го правим? Създаваме качествено съдържание и се стремим да вникнем в проблемите на всеки наш читател, потърсил помощта ни. Създаваме приятелства и се стремим да удовлетворим всеки потребител, свързал се с нас.

Публикуването на рекламна статия в Модерен Дом Ви гарантира невероятно добри резултати. Това се дължи на начина, по който създаваме съдържание и прецизно изтъкваме Вашето рекламно послание.

В Модерен Дом публикуваме полезни и интересни материали, което ни отличава от всички останали. Преди всичко, за да публикуваме Ваш материал в Модерен Дом, трябва да се уверим, че той е полезен за читателя.

Предлагаме както публикуване на Ваш материал, така и професионално изготвяне и публикуване на рекламна статия от наша страна. Екипът ни от опитни копирайтъри ще създаде перфектно съдържание, което ще Ви помогне да представите бизнеса си подобаващо.

В Модерен Дом не продаваме импресии! Предлагаме Ви да закупите цяло банер каре, в което да ротираме Вашия банер за определен период. Така Вие получавате всяка импресия на всяка страница – пълното внимание на всеки посетител.

Предлагаме на нашите рекламодатели достъп до един изключително ценен ресурс – аудиторията на Модерен Дом във Facebook, която към момента приближава 180 000 фенове.

Хора, които се интересуват от всичко, сврързано с интериорен дизайн, архитектура и решения за дома. Хора, които лесно можете да превърнете в свои клиенти.

Предлагаме насочване на Вашите публикации към точната група от хора, внимателно селектирана на база посещения, интереси и други демографски опции, които можете да подадете като критерии.

Работим с най-добрите маркетолози, което гарантира на бизнеса Ви отлично представяне пред правилната аудитория!

Свържете се с нас като ни пишете на advert@moderendom.net