HomeКухняИдеи за интериор на кухнята в червено

Идеи за интериор на кухнята в червено

Кухните се групират по много и различни критерии – функционалност, големина, форма, стил на интериора и още много други. Ние решихме да направим нещо различно, а именно да групираме кухните по техните цветове.

Първият цвят, върху който се спряхме е червения и това не е случайно. Червеното символизира страст, силни чувства и емоции. Научно е доказано, че червеният цвят предизвиква чувство на глад в повечето хора. Ако сте скиптично настроени към това твърдение, помислете върху следното:

Редица известни заведения за бързо хранене използват червения цвят в интериора си, както и в логото си, за да предизвикат онова чувство, което човек няма как да подмине, а те да печелят повече клиенти. Няма да изброяваме компаниите, ако се замислите ще се сетите за поне три такива.

Да се върнем на червеното в интериора на кухнята. Червените кухни с модерен дизайн набират все по-голяма популярност в световен мащаб и се радват на голям интерес. Много утвърдили се мебелни компании в Европа започнаха да предлагат кухните си в червени нюанси, а някои дори пуснаха и самостоятелна серия от кухненско обзавеждане в червени цветове.

Кухните, които сме събрали са само малка част от красивите предложения, които могат да бъдат открити в интернет пространството. Това не е случайно, напротив, искаме вие да помогнете със запълването на колекцията. Ако откриете красива кухня в червено и тя отсъства от нашата галерия и ако смятате, че мястото и е тук, не се колебайте, а ни я изпратете. Може да го направите като използвате формата за контакти в края на страницата.

idei-za-interior-na-kuhnqta-v-cherveno-1g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-cherveno-2g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-cherveno-3g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-cherveno-4g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-cherveno-5gidei-za-interior-na-kuhnqta-v-cherveno-6g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-cherveno-7g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-cherveno-8g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-cherveno-910g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-cherveno-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net