HomeКухняСтилен интериор на кухня с оранжево настроение

Стилен интериор на кухня с оранжево настроение

Както в повечето стаи, така и в кухнята, цветовата гама е от изключително значение за настроенията и усещанията, които ще предава визията на тази важна част от нашия дом. Общо прието е, а и някакси сме свикнали, интериорът на кухнята да е в предимно светли тонове, най-често бяло, което от своя страна има много положителни и отрицателни страни, за които обаче няма да говорим в тази статия. Тук ще обърнем внимание на един кухненски интериор в бяло, който благодарение на оранжевите си акценти успява да избяга от стерилната белота и да зареди собствениците на жилището с положителна енергия и приятни усещания.

stilen-interior-na-kuhnq-s-oranjevo-nastroenie-1g

Жилището, част от което е въпросната кухня с трапезария е обширно и предлага достатъчно пространство за нуждите на своите собственици. Общата площ на кухнята и трапезарията е малко над 30 м² – пространство, което позволява изграждането на кухненски бокс в П-образна форма с широки работни пространства и удобен барплот, както и уютен кът за хранене с маса за шестима.

Кухнята е изработена от лакиран естествен фурнир в млечно бели и естествено бежови цветове. Белият цвят е основен и неговото присъствие тук играе ключова роля в усещането на стаята. Благодарение обаче на естествените дървени нюанси и на искрящо оранжевите столове и пердета, в кухнята няма нищо стерилно и монотонно, напротив, обстановката е ведра и свежа.

Накрая, остана да обърнем внимание и на динамичното осветление в кухнята. Благодарение на подвижните основи на осветителните тела над кухненския бокс и трапезарията, които са подредени върху квадратна алуминиева рамка, ярката светлина може да бъде насочена, към която и да е част от работните пространства. Това от своя страна спомага за повишаване на удобството при приготвяне на ястия и разсейването на светлината по време на вечеря.

stilen-interior-na-kuhnq-s-oranjevo-nastroenie-2g stilen-interior-na-kuhnq-s-oranjevo-nastroenie-3g stilen-interior-na-kuhnq-s-oranjevo-nastroenie-4gstilen-interior-na-kuhnq-s-oranjevo-nastroenie-5gstilen-interior-na-kuhnq-s-oranjevo-nastroenie-6g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.