Trending News
HomeАпартаментиАпартамент в Москва показва микс от модерен и ретро стил

Апартамент в Москва показва микс от модерен и ретро стил

Москва – най-големия град в Европа и напоследък един от градовете, в който наблюдаваме бум на креативните интериори и на талантливите дизайнери. Днес ще ви запознаем с работата на един руски интериорен дизайнер, който е архитект и главен изпълнителен директор на студиото m2project Design Bureau – Максим Тикхонов.

Ще ви покажем в детайли един компактен и модерен студиен проект, който е предназначен за млад ерген. В него открихме една смела смесица от модерни декоративни елементи с ретро мебели и интериорни похвати, познати ни от близкото минало и по-точно от 60-те готини на миналия век.

apartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-1g

Главната цел на дизайнера е била да създаде място, което ще е приятно и удобно и няма да налага никакви ограничения за движение между различните зони в апартамента. Това е постигнато с премахването на всичко, което е било заварено в жилището и изграждането на изцяло нов интериор, като дори се наложило и премахването на някои от оригиналните стени.

Креативният микс от модерни и ретро елементи връхлитат всеки гост на този апартамент още от входната врата. Старинните елементи са много запазени, както може да забележите сами. Бюрото в хола, столовете в кухнята, малката масичка и огледалото с масивна дървена рамка, напомнят за един стил, който у нас среща много противоречиви мнения, но тези ретро мебели и комбинирането им с останалото модерно обзавеждане оформят една приятна и неангажираща визия.

Кухнята е малка и разполага само с един плот, но предлага всичко от което собственика има нужда. Малката маса за хранене е свъръзката между всекидневната и мини кухнята, което е доста хитър и добре изглеждащ вариант за свързване на двете помещения.

apartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-3g apartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-4g apartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-5gapartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-6g apartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-7g apartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-8g apartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-9gapartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-910g apartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-911g apartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-912gapartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-913g apartament-v-moskva-pokazva-miks-ot-moderen-i-retro-stil-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.