HomeКухняИдеи за интериор на кухнята в зелено

Идеи за интериор на кухнята в зелено

След като ви показахме няколко страхотни идеи за интериор на кухнята в червено, дойде ред и на втората статия от поредицата, показваща ви идеи за кухненско обзавеждане в различни цветове. Този път ще разгледаме един вдъхновяващ цвят, носещ различни емоции – зеления.

idei-za-interior-na-kuhnqta-v-zeleno-1g

Дизайнерските кухненски решения, които сме приготвили в тази статия, освен със своя зелен цвят, се отличават и с иновативния си дизайн, съвременна визия и интересни функции.

Първото, което трябва да ви кажем за зеления цвят е, че той се смята за един от природните цветове, носи силен заряд и е признак за здравословен начин на живот. Смята се, че той е признак на богатства, просперитет и растеж. И в този ред на мисли, едно от най-подходящите места, където да поставите някои от нюансите на зеленото, е точно кухнята.

Както и предната статия, така и тази оставаме отворена за вашите предложения. Когато видите добра идея за кухня в зелено – споделете я с нас, като използвате коментарите по-долу.

idei-za-interior-na-kuhnqta-v-zeleno-2g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-zeleno-3g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-zeleno-4gidei-za-interior-na-kuhnqta-v-zeleno-5g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-zeleno-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.