Trending News
HomeАпартаментиМодерен малък апартамент с креативен интериор в Румъния

Модерен малък апартамент с креативен интериор в Румъния

Интериорният дизайнер от Румъния Cristina Bordoi току-що е завършила един проект, който означава много за нея. Това е така, поради факта, че този проект е нейния собствен нов дом. Той представлява малък апартамент с площ от 40 кв. м. и се намира в град Арад – Румъния. Авторката на проекта и собственичка на апартамента споделя, че интериорният му дизайн е вдъхновен най-вече от природата и от една друга нейна страст – колоезденето.

moderen-malak-apartament-s-kreativen-interior-v-rumaniq-top

Дизайнерката разказва с вълнение и ентусиазъм за вдъхновението си и историята, която стои зад този интериор :

“Веднъж в интернет видях няколко изображения, който включваха велосипед вграден в интериорния дизайн на един апартамент и по-точно в неговата баня. Тогава обещах на себе си, че ще използвам тази страхотна идея в някой от проектите си, но по мой си начин. И така, по стечение на обстоятелствата най-подходящото място за това се оказа собствения ми дом.”

Цветовете са пряко свързани с природната тема, която преобладава в жилището. Можем да открием бежово, кафяво и зелено, които придават усещането за пясък, почва и растителност. Разбира се, не липсват и по-ярки акценти, които откриваме в лицето на декоративните елементи.

Спалнята е отворена към останала част от жилището и предлага интересни мебели. Тук е момента да спомена, че всички мебели в апартамента са по-поръчка на дизайнерката и са напълно уникални. В спалнята откриваме едно интересно сгъваемо бюро, което спестява много място, когато е затворено и изглежда много удобно, когато е отворено.

moderen-malak-apartament-s-kreativen-interior-v-rumaniq-1g

За разделител между спалнята и всекидневната е използвана декоративна стена, която всъщност е и библиотека и холна секция с въртящ се телевизор, който осигурява картина, както в хола, така и в спалнята. За да се постигне уединение в спалнята, са предвидени плътни кафяви завеси, които се използват, когато това е необходимо.

Кухнята е малка и тясна, но напълно отговаря на нуждите на собствениците, което е достатъчно, за да я направи функционална. Преградена е от основното жилищно пространство, но въпреки това не е напълно отделена. Като цяло, апартаментът и всички стаи в него изглеждат като едно голямо общо помещение.

В банята откриваме елементът, който вдъхновил авторката на интериора. Колелото под мивката е нестандартно решение за баня, но също така е интересен декоративен елемент и превръща мястото в нещо необикновено и вълнуващо.

moderen-malak-apartament-s-kreativen-interior-v-rumaniq-2g moderen-malak-apartament-s-kreativen-interior-v-rumaniq-3g moderen-malak-apartament-s-kreativen-interior-v-rumaniq-4gmoderen-malak-apartament-s-kreativen-interior-v-rumaniq-5g moderen-malak-apartament-s-kreativen-interior-v-rumaniq-6g moderen-malak-apartament-s-kreativen-interior-v-rumaniq-7gmoderen-malak-apartament-s-kreativen-interior-v-rumaniq-8g moderen-malak-apartament-s-kreativen-interior-v-rumaniq-9g moderen-malak-apartament-s-kreativen-interior-v-rumaniq-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.