Trending News
HomeАпартаментиСветъл и просторен апартамент с красив и модерен дизайн

Светъл и просторен апартамент с красив и модерен дизайн

Интериорът на апартамента, който ще разгледаме днес може да създаде противоречиви чувства у вас, тъй като са използвани нестандартни цветове за някои мебели, също така лъскави повърхности, които някои хора биха сметнали за “кичозни” и други модерни елементи, предизвикващи различни емоции.

Жилището е предназначено за семейна двойка на средна възраст, а основната цел на дизайна е да създаде възможно най-просторните и светли помещения в този дом, както и да осигури присъствието на оригинални интериорни решения със съвременна визия.

svetal-i-prostoren-apartament-s-krasiv-i-moderen-dizain-1g

Дневната зона представлява голямо помещение,  визуално разделено на две основни части посредством различни цветови нюанси. От едната й страна е кухнята с прилежащата й трапезария, а от другата е хола, който предлага удобен голям диван, мултимедийна система, както и декоративна камина.

В хола можем да открием и работен кът, предназначен за собственика на апартамента, който искал уединено работно място, но не и отделен офис. Кухнята предлага изобилие от електроуреди, а барплота е превърнат в “маса” за хранене. Кухненското обзавеждане е решено в интересни цветове, които заедно с направените от мат и гланц панели,  от които са изработени мебелите  придават екстравагантно усещане в тази част на помещението.

Спалнята следва същата концепция като тази на всекидневната и показва модерни декоративни елементи, осветителни тела и смела комбинация от цветове. Забележете, че спалнята има и прилежащ малък дрешник, който е умело прикрит от плъзгаща се врата, наподобяваща тази на гардероба в другата част на стаята. Модерният свод, който се издига от пода към тавана и продължава към леглото, предлага място за вграждане на телевизора, както и невероятно LED осветление.

 svetal-i-prostoren-apartament-s-krasiv-i-moderen-dizain-2g svetal-i-prostoren-apartament-s-krasiv-i-moderen-dizain-3g svetal-i-prostoren-apartament-s-krasiv-i-moderen-dizain-4gsvetal-i-prostoren-apartament-s-krasiv-i-moderen-dizain-5gsvetal-i-prostoren-apartament-s-krasiv-i-moderen-dizain-6gsvetal-i-prostoren-apartament-s-krasiv-i-moderen-dizain-7gsvetal-i-prostoren-apartament-s-krasiv-i-moderen-dizain-8gsvetal-i-prostoren-apartament-s-krasiv-i-moderen-dizain-9gsvetal-i-prostoren-apartament-s-krasiv-i-moderen-dizain-910gsvetal-i-prostoren-apartament-s-krasiv-i-moderen-dizain-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.