HomeАпартаментиВижте една неочаквано добра комбинация – апартамент в жълто и черно

Вижте една неочаквано добра комбинация – апартамент в жълто и черно

Когато става дума за цветовете в интериорния дизайн, много от нас залагат на класически комбинации и утвърдили се цветови схеми. Дори и да направим крачка в страни от стандартното, най-често избираме един различен цвят, който да акцентира и рядко мислим за динамика в цветовото усещане на жилището ни.

Днес ще ви покажем една смела цветова комбинация, която навярно няма да се хареса на всеки от вас, но поне ще бъде интересна, защото не се вижда често. Зашеметяващият интериор е дело на креативните дизайнери от студио Geometrix. Поразителната му визия не е само в следствие на смелата цветова палитра, а и на динамичното LED осветление, което хитро е скрито на всевъзможни места. Излъчваният от него син цвят взаимодейства с всеки декор от интериора, придавайки му модерно излъчване и елегантен стил.

apartament-s-interior-v-cherno-i-jalto-neochakvano-dobra-kombinatsiq-1g

Всекидневната и кухнята са събрани в едно голямо помещение. Кухнята е проектирана великолепно, като нейния объл кухненски остров изпъква с ярко жълтия си цвят. Почти всяка мебелна повърхност в това помещение е гланцирана, диваните са раздвижени и с нестандартни форми, а осветителните тела са тази част от интериора, които успяват да променят всичко с едно натискане на бутона.

Спалнята следва абсолютно същата тенденция, както и всяка останала стая в апартамента. Отличава се абстрактната стена зад телевизора, която излъчва приятна жълта светлина. В съвкупност с невероятно осветения таван, тази стая изглежда невероятно спокойна.

Банята е перлата в короната на този изтънчен апартамент. Жълтата врата вдъхва живот на мокрото помещение, което веднага изпъква със своите лъскави плочки с флорални мотиви и модерно оборудване.

Жилището е обзаведено с едни от най-модерните мебели, а декоративните елементи и произведенията на изкуството са подбрани много внимателно. Като допълним и специфичната светлина от полилеите и скритото осветление, апартаментът се превръща в едно невероятно място с романтична и приятна атмосфера.

apartament-s-interior-v-cherno-i-jalto-neochakvano-dobra-kombinatsiq-2g apartament-s-interior-v-cherno-i-jalto-neochakvano-dobra-kombinatsiq-3g apartament-s-interior-v-cherno-i-jalto-neochakvano-dobra-kombinatsiq-4gapartament-s-interior-v-cherno-i-jalto-neochakvano-dobra-kombinatsiq-5g apartament-s-interior-v-cherno-i-jalto-neochakvano-dobra-kombinatsiq-6g apartament-s-interior-v-cherno-i-jalto-neochakvano-dobra-kombinatsiq-7g apartament-s-interior-v-cherno-i-jalto-neochakvano-dobra-kombinatsiq-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.