HomeАпартаментиАпартамент в Бразилия показва невероятен микс от цветове и текстури

Апартамент в Бразилия показва невероятен микс от цветове и текстури

Добре дошли в този колоритен апартамент, който ще ви разкрие невероятните си цветове, текстури и функции. Намира се в сграда планирана от архитекта Оскар Нимайер в централния район на Бело Хоризонте, Бразилия. Интериорът е поверен на креативният дизайнер Gislene Lopes, който успява да угоди на желанието на собствениците и създава за тях  цветно и разнообразно жилище.

apartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-1g

Всяка част от интериора е добре индивидуализира, но въпреки това прехода от зона в зона е съвсем гладък и приятен. Декора има игрив аспект, който взаимодейства и със специалната селекция от мебели. Дизайнерът запазил оригиналната подова настилка от махагонов паркет, като преценил, че ще е ефектен завършек на цветния и закачлив интериор.
Мебелите са подбрани много внимателно и напълно отговарят на темата в апартамента. Ярки цветове, смели форми и силни контрасти – това са само част от спецификациите на мебелите, които виждаме в това жилище. Кухненската част е решена в шахматна текстура, както за стените, така и за пода, а мебелите са в черно и червено. Прави впечатление, че повърхностите са гланцирани и това придава модерна визия на жизненото пространство.
Основните помещения – спалнята и всекиденвната са в два съвсем различни цвят. Това улеснява релаксацията в спалнята, тъй като съзнанието свиква да си почива, когато види сините стени и така много по-лесно се отпускат сетивата.
Големите прозорци във всяка една от стаите позволяват в жилището да навлиза голямо количество естествена светлина, която прави интериора още по-привлекателен, а собствениците се радват на прекрасната гледна към града.
apartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-2g apartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-3g apartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-4g apartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-5gapartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-6g apartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-7g apartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-8g apartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-9gapartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-910g apartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-911g apartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-912gapartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-913g apartament-v-braziliq-pokazva-neveroqten-miks-ot-tsvetove-i-teksturi-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.