Trending News
HomeАпартаментиМногостаен апартамент за младо семейство в град Пловдив

Многостаен апартамент за младо семейство в град Пловдив

Днес в Модерен дом ви представяме проект на апартамент с три спални за семейство с две деца, включващ кухня с всекидневна зона, коридор, три спални, две бани, допълнителни обслужващи помещения и топла връзка чрез асансьор с подземния гараж. Ето какво разказват от Studio FACE за проекта:

Стремежите ни при изграждането на пространството са да постигнем изчистена и модерна среда, в която всеки да получи личното пространство, уют и функционалност, от които има нужда.

Пространство позволи кухнята, трапезарията и зоната за почивка да са обединени, като допълнително сме използвали отразяващи повърхности, които създават усещане за простор. Използвахме неутрални цветове и светла дървесина от избелен дъб, като текстилните елементи и меката мебел допринасят да избягаме от монохромността. В коридора е предвидено достатъчно пространство и зони за съхранение, като чрез ламперии от стълбището до асансьорната врата, се създава цялостност и завършеност на пространството. Баните са решени в топли шоколадови гами и неутрални цветове, като един от акцентите е игра на фуги. Мастър спалнята е в тъмни цветове, като отново използваме огледални повърхности, кожа и текстил. Момчешката стая е с достатъчно работно пространство и място за съхранение, решена е в неутрални дървесни цветове, като има и достатъчно дневна светлина. Момичешката стая е в светли тонове и отново използваме всичкото налично пространство, за да оформим достатъчно място за съхранение.

Навсякъде се открива повтаряемост на линии, форми и материали, които обединяват интериора в едно цяло и допринасят за усещането на завършеност, цялостност и уют.

Studio FACE специализира в сферата на вътрешното оформление на пространствата. Стремежите ни са свързани със създаването на хармонична среда на живот за нашите клиенти. Нашата система на работа включва внимателно изследване на пространството, детайлите, клиента и неговите желания.

 

 

 

Присъединете се към нашата фейсбук група Модерен дом

Разгледайте и Интериор на апартамент в гр. Банкя

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment