HomeАпартаментиСтилен апартамент с интериор в светли цветове от NG Studio

Стилен апартамент с интериор в светли цветове от NG Studio

Този поразително семпъл, но красив апартамент се намира в град Кап Де’Али в близост до Монако. Той е представен от NG Studio и е част от съвременна лятна резиденция, разделена на отделни жилища. Апартаментът е предназначен за посрещане на гостите на Френската Ривиера, а не за постоянно обитаване. Стилът му и усещането в него са точно такива – ралаксиращи и готови да посрещнат и най-капризния гост.

stilen-apartament-s-interior-v-svetli-tsvetove-ot-ng-studio-1g

Може би най-силно впечатление прави семплата цветова палитра, която е използвана в жилището. Броят на цветовите нюанси е ограничени до минимум, като най-използваните от дизайнерите цветове са бялото, няколко нюанса на синьото и един страхотен бежов цвят, който внася уют и топлина в интериора. Цветовете напомнят на пясък, синьо небе, лазурно море и белите платна на яхтите и облаците над морето, което допълнително предразполага гостите към пълна релаксация.

При проектирането на този апартамент е обърнато специално внимание на местата за съхранение. Всички шкафове, лавици и гардероби са проектирани така, че да предлагат неповторимо удобство за наемателите. Останалите аспекти от интериора също са много интересни. Дизайнерите са комбинирали различни похвати, текстури и декоративни елементи, с цел постигането на уединена и същевременно съвременна атмосфера.

Удобствата тук не липсват, но не са и прекалено много. Може би най-голямото удобство в апартамента е обширното гардеробно помещение, както и невероятно спокойната и отрупана с растения тераса.

stilen-apartament-s-interior-v-svetli-tsvetove-ot-ng-studio-2g stilen-apartament-s-interior-v-svetli-tsvetove-ot-ng-studio-4g stilen-apartament-s-interior-v-svetli-tsvetove-ot-ng-studio-3gstilen-apartament-s-interior-v-svetli-tsvetove-ot-ng-studio-5g stilen-apartament-s-interior-v-svetli-tsvetove-ot-ng-studio-7g stilen-apartament-s-interior-v-svetli-tsvetove-ot-ng-studio-6gstilen-apartament-s-interior-v-svetli-tsvetove-ot-ng-studio-8g stilen-apartament-s-interior-v-svetli-tsvetove-ot-ng-studio-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.