HomeАпартаментиЛуксозен апартамент с екстравагантен интериор в Русия

Луксозен апартамент с екстравагантен интериор в Русия

Откриваме този невероятно красив апартамент в руската столица на изкуството и културата – Санкт Петербург. Интериорният дизайн е дело на абсолютните професионалисти от NG-Studio Sanremo, а визията, която са постигнали е меко казано екстравагантна.

luksozen-apartament-s-ekstravaganten-interior-v-rusiq-1g

Тук е момента да вметнем, че този апартамент е предназначен за временно наемане. Интериорът му е от най-висок клас и е изцяло насочен към усещането за лукс. Цветовата палитра е внимателно подбрана, за да подсили това усещане, като основните цветове са кралско синьо, златисто и безупречно бяло. Луксозният апартамент се състои от две части. Първата включва обширна всекидневна, кухня и трапезария, а втората предоставя две спални и огромно гардеробно помещение.

Въпреки, че пространството изобилства от луксозни предмети и декоративни елементи, интериорът се усеща топъл и уютен. Естествените материали и качествените платове в неутрални тонове, които забелязваме върху повечето мебели, добавят усещане за комфорт и изтънченост.

Вдъхновяващ и изтънчен, този апартамент е нищо друго освен мечтания дом. Представете си само, как бихте се почувствали, ако имахте възможността да прекарате една седмица в прекрасните и луксозни стаи на това жилище …

luksozen-apartament-s-ekstravaganten-interior-v-rusiq-2g luksozen-apartament-s-ekstravaganten-interior-v-rusiq-4g luksozen-apartament-s-ekstravaganten-interior-v-rusiq-3gluksozen-apartament-s-ekstravaganten-interior-v-rusiq-5g luksozen-apartament-s-ekstravaganten-interior-v-rusiq-7g luksozen-apartament-s-ekstravaganten-interior-v-rusiq-6gluksozen-apartament-s-ekstravaganten-interior-v-rusiq-8g luksozen-apartament-s-ekstravaganten-interior-v-rusiq-911g luksozen-apartament-s-ekstravaganten-interior-v-rusiq-910g luksozen-apartament-s-ekstravaganten-interior-v-rusiq-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.