HomeOFFтопикНевероятният вертикален апартамент на ИКЕА

Невероятният вертикален апартамент на ИКЕА

Вярно е, че рекламните кампании на шведския производител на мебели ИКЕА се нареждат в челните класации по креативност и винаги печелят потребителския интерес, но това, което предстои да видите в тази статия със сигурност ще надмине очакванията ви.

Рекламният проект представлява вертикално проектиран апартамент, който позволява на заинтересованите и на хората с подходящи умения да се катерят, минавайки из колоритните “стаи” и мебели. За останалите стената се превърна в неповторима атракция и предизвиква голям интерес.

neveroqtniqt-vertikalen-apartament-na-ikea-2g

Тук е мястото да споменем, че цялото това нещо може да се види в големия френски град Клермо̀н-Фера̀н, в близост до известната готическа катедрала. С построяването на въпросната вертикална конструкция, мебелният производител чества отварянето на 30-тия си магазин във Франция.

Атракцията се отличава с разноцветни площадки, които имитират разделителите между различните стаи, а колоритният й облик изпъква още повече благодарение на контраста, създаден между рампата за катерене и готическата катедрала на заден план.

Самото катерене по стената, става посредством добре познатите на авантюристите дръжки за ръце и крака благодарение, на които се извършва вертикалното движение. За опора могат да се използват и подредените наоколо мебели и декорации. Най-хубавото на това катерене е, че ако някой от катерачите се почувства уморен може да поседне на някои от мебелите и да си почине. Всеки, който поиска да се покатери по инсталацията, може да разчита на съоръжения за безопасност и съвети от професионален персонал.

Определено това е един от най-атрактивните и интригуващ минувачите мебелни шоуруми, които сме виждали. А как го намирате вие ?

neveroqtniqt-vertikalen-apartament-na-ikea-1g neveroqtniqt-vertikalen-apartament-na-ikea-3g neveroqtniqt-vertikalen-apartament-na-ikea-4g neveroqtniqt-vertikalen-apartament-na-ikea-5g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.