HomeOFFтопикТоп 10 онлайн ротативки на тема аниме

Топ 10 онлайн ротативки на тема аниме

Японските анимационни сериали не спират да оставят следата си в нашето ежедневие. Така наречените анимета завладяха света със своите психологически сюжетни линии, подходящи за хора от всякаква възраст. И докато голяма част от социума по света все още не разбира защо подобни сериали станаха така популярни, без изненада, именно те станаха част от хазартния свят и днес любителите на този жанр могат да се насладят на ротативки изградени изцяло на аниме тематиката на Япония.

Феновете на аниметата не спират да добавят нови и нови продукции към своите списъци за гледане, което дава шанс на казино индустрията да интегрира все повече и повече игри с такава  тематика. А онлайн бетинг платформите са идеалния начин да играеш, печелиш и да се забавляваш в уюта на дома, заобиколен с любимите си възглавници, комикси, значки и фигурки с японски мотиви. Затова днес сме ти подготвили  топ 10 онлайн ротативки на тема аниме, които със сигурност ще ти донесат късмет и много весело настроение.

1. Moon Princess

Много от феновете на японските продукции са запознати с класическото аниме – Sailor Moon. Играта Moon Princess е базирана именно на него. Тя изгражда символи свъзрани със сериала, като например камбани, звезди и рисунки на главните герои. Събирането на три еднакви символа спомага за печалбата на монетки в играта, които да помогнат на играчите да се развият.

Базираните на анимето символи със сигурност привличат много от феновете на сериала и успяват да ги задържат за дълго време. Но въпреки това много хора, които не са запознати с историята зад играта също биват заинтригувани от героите и често решават да прегледат и самия сериал.

2. Ninja Ways

Нинджите са неизменна част от японските анимета и често стават център на обект на събитията в тях. Добър пример за това е една от най-популярните продукции, а именно Наруто. Събирайки всички нинджа символики в своята тематика, играта Ninja Ways успява да привлече феновете на този тип анимета, като им предоставя и тематична за времето на нинджите музика.

3. Magic Maid Café

Ако си запознат с изкуството на аниметата, то със сигурност знаеш, че така наречетените maid-кафета, са изключително важна част от културата. В реалният живот те представляват кафета с различни тематики, в които обслужващия персонал носи различни костюми, които да забавляват клиентите. В играта Magic Maid Café играчите имат възможност да се докоснат именно до този аспект на японската култура.

4. Magical Stacks

Следващата игра е малко по-опростен вариант на аниметата, но въпреки това тя също успява добре да представи източната култура. Идеята на играта се завърта около една магическа кутия с няколко различни символа. Като в началото всеки играч получава по 10 безплатни завъртания.

5. Super Graphics Upside Down

Запознат ли си с факта, че много хора наричат Япония – родината на най-шантавите реалити шоута. Там въображението успява да достигне до небето и зрителите винаги могат да очакват неочакваното. Super Graphics Upside Down се базира именно на тематиката на реалити шоутата, като притежава и няколко традиционни символа. Играта притежава домакиня на име Сатсуки, която развежда играчите през цялата онлайн ротативка.

6. Koi Princess

Следващата популярна ротативка на тема аниме носи името “Koi Princess”. Тя притежава основно типични за японската култура символи, които са под различни форми и цветове. Японското канджи за „Koi”, се превежда като любов, която показва любовта и приятелството в Япония. Затова и в играта има допълнителен герой, който съпътства играчите и им помага.

7. Fortune Girl

Fortune Girl е следващата тематична игра, която притежава 15 печеливши линии и типични за аниметата символи, които спомагат за докосването до японската култура. Играта притежава и две допълнителни възможности за награди, които допълват печеливши комбинации, като предлага и безплатни завъртания, които разбъркват специалните аниме символите. Като една от основните цели е събирането на най-много драконови символи.

8. Thundercats : Reels of Thundera

Thundercats е онлайн ротативка, която представя няколко различни символи, които отново са изградени в типичен за аниметата стил, който феновете биха познали моментално. Като типично за повечето онлайн ротативки от тази тематика, е музиката на заден фон. Защото японските продукции разчитат изключително много на музиката, която ще се постави в даден сериал.

9. Lucky Little Gods

Предпоследното аниме от класацията носи името „Lucky Little Gods”. То притежава 5 барабана и допълнителни скатър символи, обвързани с тематиката. Тя има по-опростен вид,  но въпреки това тя също притежава своята фен база, както и при някои анимета.

10.  High School Manga

Последното аниме се базира на добре познатия японски комикс наречен „манга“. Благодарение на който се създават и всички анимета, които са налични в момента. За много той притежава и доста добра колекционерска стойност. Затова и последната игра се завърта именно около него, като символите са вече изцяло изградени аниме герои.

Заключение

Япония със сигурност знае как добре да разпространи своята култура. Именно поради тази причина днес аниметата завладяха милиони хора по света от всякаква възраст. Така попаднаха и дори в онлайн ротативките, които за съжаление все още не са налични у нас, но се надяваме това скоро да се промени.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment