Trending News
HomeКъщиСемпла, но уютна и красива къща, скрита сред гората

Семпла, но уютна и красива къща, скрита сред гората

Хъдсън Уудс е една невероятно красива къща с много семпъл и изчистен дизайн, проектирана от архитектурното студио Lang ArchitectureЛокацията, избрана за тази къща е меко казано прекрасна – тя предоставя привлекателни природни гледки, чист въздух и спокойна атмосфера. Сградата е проектирана така, че да извлече максимума от заобикалящата я красота. Разположена на около 100 мили от Ню Йорк, частната къща е перфектното бягство от сивата реалност за всеки, който търси съвършенството в сърцето на природата.

sempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-1g

Къщата е заобиколена от всички страни с гори и ливади, което я прави идеалното място за почивка сред природата. Ако добавим към това и модерният дизайн на постройката, както и всички удобства, които предлага, и които могат да направят престоя ви в нея прекрасен, се получава един чудесен баланс между модерното и естественото.

Построена с помощта на местни естествени материали, Хъдсан Уудс има прост и автентичен вид, но с модерен и устойчив дизайн. Цялата къща е построена върху изкуствено създадена тераса, а пред нея се намира големият басейн, който предлага едно от най-красивото къпане сред природата, което може да видите в тази част на света.

Отвътре почти всичко е дървено до най-малкия детайл. Интериорът е светъл и естествен и те кара да отваряш една по една дървените врати, за да видиш какво има зад тях. За да продължим напред с огледа, ще ви помоля да оставите всичко, което знаете за интериорите зад гърба си и да отворите съзнанието си за нещо ново. Не последна мода и не от кориците на някое списане – просто, семпло и най-вече дървено.

Всекидневната е може би най-красивото място в цялата къща. Тя е снабдена със стъклена стена, която дава възможност да се свържете с природата отвън по един невероятно красив и необикновен начин. Всичко останало продължава да е много семпло – в средата откриваме красив диван и маса, поставени върху светъл килим и гледащи към басейна.

Кухнята разполага с мраморен кухненски бар, който едновременно свързва и разделя кухнята с останалата част от помещението.  Вградените уреди, както и пространствата за съхранение правят кухнята леснодостъпна и просторна.

Нека влезем в спалнята, където ще открием тишина и спокойствие, както и огромен прозорец, поднасящ ни релаксиращи гледки към гората. Тук стените са бели, но дървото отново присъства и изпъква с целия си блясък, като покрива целия таван. Другата спалня разполага с две малки легла и красив син килим, който аз много харесах. Дизайнът наподобява на стая за деца, така че не е изключено тази стая да е точно такава.

Гаражът е пригоден за забавления, като в него откриваме маса за пинг-понг тенис и кану, окачено на тавана, колело, както и други интересни елементи.

sempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-2g sempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-3g sempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-4gsempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-5gsempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-6gsempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-7gsempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-8gsempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-9gsempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-910gsempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-911gsempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-912gsempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-913gsempla-no-uiutna-i-krasiva-kashta-skrita-sred-gorata-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.