Trending News
HomeМодерен ДомНай-четените статии в Модерен Дом през 2013 година

Най-четените статии в Модерен Дом през 2013 година

Годината неусетно отмина, оставяйки ни невероятни спомени, нови приятелства и много интересни статии. В началото на новата година ви представяме най-четените от вас статии за вече отминалата 2013 година, които се надяваме, че са помогнали на много от вас, други са развеселили, а пък трети са подтикнали към промяната.

Промяната е нещо много хубаво и мотивацията към нея е основната ни цел. През отминалата година ние се опитахме да ви вдъхновяваме към промяната – промяната на вашите жилища, промяната на вашия стил и като цяло – промяната към нещо по-добро. Дали сме успели – не знаем. Надяваме се да сме докоснали нещо у вас и да сме ви мотивирали да направите първата крачка към един по-красив дом, към една по-приветлива домашна атмосфера, към един по-добър свят.

Нека погледнем към най-четените материали за 2013 година …

1.Вдъхновяващи Идеи За Дизайн На Малка Баня

idei-za-dizain-i-obzavejdane-na-malka-banq-top-600x350

Тук ви показахме подбрани идеи за дизайн на баня с малки размери. Въпреки, че статията е писана още през 2012 година, тя остана една от най-четените и през 2013. В нея събрахме практични идеи за подреждането на мебелите, разположението на мивката, душа и всичко друго, свързано с мокрото помещение с ограничени размери.

2. Апартамент в Словакия с практичен и съвременен интериор

apartament-v-slovakiq-s-praktichen-i-savremenen-interior-top-620x350В тази статия ви запознахме с един малък апартамент в Словакия, дело на дизайнера Юрай Карлик от студио Neopolis. Оказа се, че вие много харесахте този семпъл, но жизнен интериор. Трябва да признаем, че очарователната комбинация от светли мебели и ярко червения цвят на кухненското обзавеждане, ни прави много големи фенове на този апартамент.

3. Вижте кои са актуалните цветови комбинации за 2013

vijte-koi-sa-aktualnite-tsvetovi-kombinatsii-za-2013-sj1g-600x350Една наистина много интересна и полезна статия. Тя беше публикувана в края на 2012 година и имаше за цел да ви представи някой от цветовите комбинации, които ще бъдат актуални тази година. Оказахме се много точни в нашите предположения и някои от цветовите миксове станаха хит през отминалата година.

4. 23 идеи за малка спалня, които трябва да видите

23-idei-za-malka-spalnq-koito-trqbva-da-vidite-top-600x350В този материал отново обърнахме внимание на помещение с малки размери. Този път разгледахме малките спални и ви предложихме 23 вдъхновяващи примера за това как да обзаведете, подредите и декорирате вашата малка спалня, за да и придадете повече уют, топлина и релаксираща атмосфера.

5. Елегантност и уют в невероятен едностаен апартамент


Под номер 5 откриваме отново статия, която носи в заглавието си думата “малък” и за да сме точни този апартамент е с площ от само 34 кв. метра. Забелязваме, че най-четените материали са свързани с малките помещения и за това обещаваме, че през новата година ще наблегнем именно на тях. За да успеем да сме ви максимално полезни – подскажете ни, искайте от нас и си пожелавайте какво да ви показваме. За вас го правим …

Може да го направите на нашата Фейсбук страница или на нашата електронна поща
Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.