Trending News
HomeБаняВдъхновяващи идеи за дизайн на малка баня

Вдъхновяващи идеи за дизайн на малка баня

Представяме идеи за баня, но този път за баня с ограничена площ. На всички ни се иска голяма и просторна баня, с невероятен дизайн, джакузи и големи огледала, но понякога при покупката на жилище получаваме баня с малки размери. Какво пък? Това не означава, че тя не може да бъде проектирана по наш вкус.

идеи за дизайн на малка баня

Точно така изглеждат и интериорите, които сме приготвили за вас. Най – общата черта на всички тези идеи е практичното използване на всяка част от пространството. Обърнете внимание на всеки детайл и подробност, те могат да ви помогнат в решенията за вашата малка баня.

идеи за дизайн на малка баня

Използвайте вертикалното пространство – етажерки и шкафове монтирани на стената, заменете ваната с душ кабина – разбира се няма нищо по-хубаво от това да се отпуснеш във ваната за дълго време, но в случая душ кабините са за предпочитане.

Ако все пак сте големи фенове на релакса във ваната и сте успели да я вместите в помещението, то добра идея е да задигнете единия и край ,за да може да го ползвате като рафт. Монтирайте вертикален радиатор на стената – не заема място, а може да ви послужи и като “закачалка” за кърпи и хавлии :).

Последен съвет – използвайте главно светли тонове и основно бяло. И както вече сме казвали бялото и светлите нюанси създават илюзия за просторно и широко помещение.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net