НачалоБаняВдъхновяващи Идеи За Дизайн На Малка Баня

Вдъхновяващи Идеи За Дизайн На Малка Баня

Вдъхновяващи Идеи За Дизайн На Малка Баня

Отново ви представяме идеи за баня, но този път за баня с ограничена площ. На всички ни се иска голяма и просторна баня, с невероятен дизайн, джакузи и големи огледала, но понякога при покупката на жилище получаваме баня с малки размери. Какво пък? Това не означава, че тя не може да бъде проектирана по наш вкус.

Точно така изглеждат и интериорите, които сме приготвили за вас. Най – общата черта на всички тези идеи е практичното използване на всяка част от пространството. Обърнете внимание на всеки детайл и подробност, те могат да ви помогнат в решенията за вашата малка баня. Използвайте вертикалното пространство – етажерки и шкафове монтирани на стената, заменете ваната с душ кабина – разбира се няма нищо по-хубаво от това да се отпуснеш във ваната за дълго време, но в случая душ кабините са за предпочитане. Ако все пак сте големи фенове на релакса във ваната и сте успели да я вместите в помещението, то добра идея е да задигнете единия и край ,за да може да го ползвате като рафт. Монтирайте вертикален радиатор на стената – не заема място, а може да ви послужи и като „закачалка“ за кърпи и хавлии :).

И последен съвет – използвайте главно светли тонове и основно бяло. И както вече сме казвали бялото и светлите нюанси създават илюзия за просторно и широко помещение.

Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net