HomeКъщиМалка къща със семпла визия и прекрасен интериор от Quartersawn

Малка къща със семпла визия и прекрасен интериор от Quartersawn

Quartersawn е дизайнерска компания базирана в Минеаполис и насочена към цялостното ремоделиране на къщи. В тази статия ще ви представим една невероятно красива къща, ремоделирана от тях и намираща се в Минехаха парк.

Тази малка къща притежава фасада с безупречно изчистена концепция, която я прави невероятно привлекателна за минувачите по оживената улица. Интериорът е много свеж и функционален и въпреки че отвън изглежда малка и тясна, къщата предлага просторни и приветливи помещения.

malka-kashta-sas-sempla-viziq-i-prekrasen-interior-ot-quartersawn-1g

Първоначално собствениците на къщата се обърнали към професионалистите от Quartersawn с идеята да ремонтират и освежат вече съществуващата им къща. След няколко огледа на строежа и скиците към него, архитектите установели, че в имота са допуснати твърде много структурни грешки. Така собствениците взели решение да съборят старата си къща и на нейно място да построят нова.

Сегашната визия на жилището е реалност, благодарение на многобройните консултации на собствениците с дизайнерите и архитектите. Те съобразявали всеки детайл с желанията и предпочитанията на своите клиенти и дали всичко от себе си, за да направят съвременна къща, в която семейството ще усети уюта на дома.

Построяването и обзавеждането на новата сграда отнело седем месеца, а целия процес се осъществявал под зоркото око на собствениците, които давали своята оценка за работата на професионалистите. Тъй като старата къща останала като спомен от миналото, семейството взело решение да запази само една малка част от старите неща в нея, а всичко останало било заменено с ново.

Както в почти всички съвременни домове и тук виждаме, че всекидневната е с отворено пространство и е обединена с кухнята и трапезарията. Цветовата схема е в преобладаващо неутрални цветове, като тук-там забелязваме акценти в ярки цветове, което придава жизненост на интериора.

malka-kashta-sas-sempla-viziq-i-prekrasen-interior-ot-quartersawn-2g malka-kashta-sas-sempla-viziq-i-prekrasen-interior-ot-quartersawn-3g malka-kashta-sas-sempla-viziq-i-prekrasen-interior-ot-quartersawn-4g malka-kashta-sas-sempla-viziq-i-prekrasen-interior-ot-quartersawn-5gmalka-kashta-sas-sempla-viziq-i-prekrasen-interior-ot-quartersawn-6g malka-kashta-sas-sempla-viziq-i-prekrasen-interior-ot-quartersawn-7g malka-kashta-sas-sempla-viziq-i-prekrasen-interior-ot-quartersawn-8g malka-kashta-sas-sempla-viziq-i-prekrasen-interior-ot-quartersawn-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.