Trending News
HomeСпалняИдеи за малка спалня, които трябва да видите!

Идеи за малка спалня, които трябва да видите!

Ако търсите идеи за това как да декорирате малката си спалня, се подгответе да бъдете обсипани с предостатъчно вдъхновяващи примери, от които няма как да не изберете поне един.

Подбрали сме 23 идеи, които не само ще ви помогнат да направите спалнята с малки размери, красива и привлекателна, но и добре подредена,удобна и уютна. При наличието на толкова много идеи вие не просто може да изберете определен дизайн, но също така може да комбинирате различни части от харесаните от вас стаи. Така, че отделете достатъчно внимание на снимките по-долу и подберете нещата, които ви впечатляват. Имайте в предвид, че използването на светли цветове е за предпочитане пред тъмните нюанси в този случай.  Светлите тонове карат малките пространства да изглеждат по-големи и приветливи.

Идеи за малка спалня, които трябва да видите!

Малка спалня = малко легло?

Това не е задължително, но помислете – ако поставите по-малко легло, ще ви остане повече място за други нужни и ненужни мебели и аксесоари. Използването на огледала, също е добър трик за създаване на илюзия за по-голямо пространство, така че не ги подминавайте.

Ако и вие притежавате малка и спретната спалня – не се колебайте и ни я покажете, като използвате формата за коментари в края на статията.
Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.