НачалоКъщиИзискана италианска къща с модерен интериор и екстериор

Изискана италианска къща с модерен интериор и екстериор

Елегантен и завладяващ, италианският дизайн е световно известен със своята шикозна визия, съчетана с модерна изобретателност. Намираща се в живописния град Толего (Италия), тази частна резиденция ще ви погълне първо с нейния архитектурен блясък, а след това и с модерния си интериор. Забулена в бетон, дърво и стъкло, фасадата на тази семпла на пръв поглед къща показва чистите и добре дефинирани линии на съвременната й архитектура.

iziskana-italianska-kashta-sas-sempla-viziq-i-moderen-interior-1g

Вътре откриваме същата прекрасна комбинация от елегантен минимализъм и топлота. Чисто белите стени, съчетани с прохладни неутрални нюанси са добре комбинирани с богатия на дървени повърхности интериор. Чудесната дневна зона е комбинирана с уютната трапезария, а една плъзгаща врата осигурява достъп до ултра модерна кухня, която е снабдена с прекрасен кухненски остров на две нива и зона за сервиране.

Прекрасното стълбище със стъклен парапет е не само красиво, но и функционално. Пространството под него е превърнато в скрита зона за съхранение, която предоставя достатъчно място на собствениците, а когато не се ползва се слива с останалата част от интериора. На горният етаж е разположена модерна спалня в сиво и компактна баня.

Проектиран от Gian Luca Bazzan този дом не изпъква с цветни декори или смели интериорни похвати. Той обаче показва една спокойна атмосфера, която може да поднесе само приятни мигове на цялото семейство, което го обитава. Дизайнерът е поставил няколко цветни акцента из стаите, както и саксийни цветя и храсти, които да добавят тонус към сивия и студен интериор.

iziskana-italianska-kashta-sas-sempla-viziq-i-moderen-interior-2g iziskana-italianska-kashta-sas-sempla-viziq-i-moderen-interior-3g iziskana-italianska-kashta-sas-sempla-viziq-i-moderen-interior-4giziskana-italianska-kashta-sas-sempla-viziq-i-moderen-interior-5g iziskana-italianska-kashta-sas-sempla-viziq-i-moderen-interior-6g iziskana-italianska-kashta-sas-sempla-viziq-i-moderen-interior-7g iziskana-italianska-kashta-sas-sempla-viziq-i-moderen-interior-8giziskana-italianska-kashta-sas-sempla-viziq-i-moderen-interior-9g iziskana-italianska-kashta-sas-sempla-viziq-i-moderen-interior-910g iziskana-italianska-kashta-sas-sempla-viziq-i-moderen-interior-911g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.