Trending News
HomeАпартаментиЕлегантност и уют в невероятен едностаен апартамент

Елегантност и уют в невероятен едностаен апартамент

Разпрострян върху оскъдната площ от 34 кв. метра, този едностаен апартамент се намира в новопостроен жилищен комплекс в Гданск – Полша. Жилището е много подходящо за един човек или млада двойка като такива малки жилища започват да набират голяма популярност в Полша. Проектиран от Michel Design Studio в сътрудничество с дърводелеца Конрад Одецки, този малък апартамент показва стил и елегантност в различни форми и размери. Като се има в предвид размерите на жилището, функционалност на дизайна и мебелите е на първо място.

 Елегантност и уют в невероятен едностаен апартамент

 При влизане в апартамента полупрозрачна разделителна стена скрива елегантния интериорен дизайн. Отделни стаи тук не съществуват, всичко е събрано в едно общо пространство, което включва дневна зона, елегнатна кухня, трапезария и спалня (тоест диван :)) Една от най-интересните части на апартамента е кухнята. На цялата стена зад кухненското обзавеждане е монтирано цветно стъкло, което не само придава изискан вид на помещението, но и създава гладка и лесна за почистване стена. Дизайнерите са заложили на контрастиращи тъмни мебели със светлите стени и подове. Банята е във топли и наподобяващи околната среда цветове, предразполагащи за дълга вана с много пяна.

Елегантност и уют в невероятен едностаен апартамент

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.