HomeАпартаментиМодерен и луксозен апартамент в Москва от студио SL*Project

Модерен и луксозен апартамент в Москва от студио SL*Project

Москва е един от най-богатите градове в целия свят и там лукса е нещо добре познато. Разглеждали сме не малко апартаменти в Русия, защото те показват каква красота може да бъде постигната, когато зад един проект стоят креативни дизайнери и клиенти с големи финансови възможности. За днес сме приготвили една виртуална разходка в един лъскав апартамент с модерен интериор в Москва, дело на едни от най-добрите руски студия SL*Project.

moderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-1g

Проектът на този апартамент е предвиден за клиент на студиото, който е колекционер на порцеланови фигури, а това прави случая много интересен. Клиентът поискал новото му жилище да включва много вградени рафтове със скрито осветление, където да може да разположи ценните си фигури. Те от своя страна се превърнали в чудесен тематичен декор за интериора, тъй като основния цвят тук е бял и той действа като неутрален фон за прекрасната колекция.

Интериорът на този просторен апартамент е в минималистичен стил, но въпреки това не изглежда студен, напротив дори е приветлив и изглежда много светъл. Това се дължи главно на естествените елементи в стаите, като например дървения материал, който можем да забележим върху различни части на стените и на зелените растения, които са много и навсякъде. Порцелановите фигури, част от многобройната колекция на собственика придават една автентична и неповторима атмосфера в апартамента, въпреки че може и да ви се сторят прекалено много и да сметнете хобито на човека за мания. Въпрос на гледна точка …

Спалнята впечатлява с чувство за простор и откритост, благодарение на големи прозорци, които осигуряват прекрасна гледка към града и са вход за голямо количество естествена светлина. Леглото тук е екстравагантно и същевременно с много семпъл дизайн. Детската стая е отново в миималистичен стил, но пода е решен в дърво, което в съвкупност с цветните акценти в стаята я правят по-разчупена и разнообразна.

moderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-2g moderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-3g moderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-4gmoderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-5g moderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-6g moderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-7gmoderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-8g moderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-9g moderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-910gmoderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-911g moderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-912g moderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-913gmoderen-i-luksozen-apartament-v-moskva-ot-sl-project-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.