НачалоАпартаментиГолям апартамент във Варна показва невероятен интериор

Голям апартамент във Варна показва невероятен интериор

Голям апартамент във Варна показва невероятен интериор

Собственика на този страхотен апартамент, дело на студиото M2 Design Studio е живял и работил на много места по света, но в крайна сметка се завърнал в родината си, в прекрасния град Варна за да заживее спокоен и щастлив живот. След завръщането си в България той си купил апартамент в близост до морето в една стара, но напълно реконструирана сграда, която се оказала защитен архитектурен паметник.

raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-1g

Собственикът имал страхотен вкус и пожелал интериорния дизайн на новото му жилище да бъде съобразен с него. Той имал претенции, както към материалите, така и към цветовете, които ще бъдат използвани в изграждането на интериора. Основните цветове, включени в декора на жилището, са наситено зелено и черно.

Ето няколко думи от архитектите зад проекта …

Нашият основен фокус тук беше да включим възможно най-много ръчно изработени мебели, декоративни елементи и други части от интериора. Друга наша основна цел бе да създадем една типично българска атмосфера, но по един по-модерен и изискан начин, а това постигнахме като добавихме естествени материали, като дървените греди, например. Много от мебелите тук са по наш дизайн, специално за този проект, като например стенните панели с кръговите и флорални мотиви, нощните лампи и масичката за кафе. Интересното в случая е, че вдъхновение за дантелените мотиви почерпих от една дантела, изработена преди много години от баба ми.

Прекрасната дърворезба за кухненския остров и ТВ шкафа е изработена от специалист художник.

Какво ще кажете за апартамента? Харесва ли ви как е създадена една типично българска атмосфера, но модернизирана и представена по един съвременен и елегантен начин?

raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-2g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-3g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-4graznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-5g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-6g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-7graznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-8g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-9g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-910graznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-911g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-912g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-913g

Сподели
Оцени статията

Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са iНтериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

tdeliev@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.