HomeАпартаментиГолям апартамент във Варна показва невероятен интериор

Голям апартамент във Варна показва невероятен интериор

Собственика на този страхотен апартамент, дело на студиото M2 Design Studio е живял и работил на много места по света, но в крайна сметка се завърнал в родината си, в прекрасния град Варна за да заживее спокоен и щастлив живот. След завръщането си в България той си купил апартамент в близост до морето в една стара, но напълно реконструирана сграда, която се оказала защитен архитектурен паметник.

raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-1g

Собственикът имал страхотен вкус и пожелал интериорния дизайн на новото му жилище да бъде съобразен с него. Той имал претенции, както към материалите, така и към цветовете, които ще бъдат използвани в изграждането на интериора. Основните цветове, включени в декора на жилището, са наситено зелено и черно.

Ето няколко думи от архитектите зад проекта …

Нашият основен фокус тук беше да включим възможно най-много ръчно изработени мебели, декоративни елементи и други части от интериора. Друга наша основна цел бе да създадем една типично българска атмосфера, но по един по-модерен и изискан начин, а това постигнахме като добавихме естествени материали, като дървените греди, например. Много от мебелите тук са по наш дизайн, специално за този проект, като например стенните панели с кръговите и флорални мотиви, нощните лампи и масичката за кафе. Интересното в случая е, че вдъхновение за дантелените мотиви почерпих от една дантела, изработена преди много години от баба ми.

Прекрасната дърворезба за кухненския остров и ТВ шкафа е изработена от специалист художник.

Какво ще кажете за апартамента? Харесва ли ви как е създадена една типично българска атмосфера, но модернизирана и представена по един съвременен и елегантен начин?

raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-2g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-3g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-4graznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-5g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-6g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-7graznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-8g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-9g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-910graznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-911g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-912g raznoobrazen-apartament-vav-varna-pokazva-neveroqten-interior-913g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.