Trending News
HomeАпартаментиИзключително модерен и красив апартамент в Русия

Изключително модерен и красив апартамент в Русия

Проектът, който ще ви покажем по-долу е дело на руския архитект Алексей Николашина и основаната от него компания “SL Project“.

Апартаментът се намира в Москва – Русия. Всекидневната е ядрото на това жилище. В нея са прецизно разположени масивен диван, малка черна маса, “умен” телевизор, камина и библиотека. Може би ще ви направи впечатление огромното разнообразие на осветителни тела.

Под и над библиотеката може да видите декоративно LED осветление, което добавя нежно докосване. Извитата и висяща над масата лампа е много модерна в момента, а за основно осветление са използвани различни видове цилиндрични лампи. Екстравагантният външен вид на този апартамент е смекчен от свежи декоративни елементи, като например цветя, камъчета и дървени подове.

модерен и красив апартамент в Русия

Ще се радваме да чуем и вашето мнение за този апартамент с иновативен и модерен дизайн.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.