НачалоOFFтопикКакво да подаря на любимия мъж ?

Какво да подаря на любимия мъж ?

Сигурно често се чудите какво да подарите на специален за вас мъж, особено след като вече сте му правели десетки подаръци и сте минали през всички клиширани неща. В статията ще ви запознаем с един интересен и атрактивен продукт, който е и нашето предложение за интересен подарък.

Магнитна отварачка за бутилки от THE MAN HOOD

-themanhood-topЕдин страхотен аксесоар за дома, който всеки мъж би желал да притежава. Може би ще си зададете въпроса, какво е специалното в тази отварачка, а отговора е просто – всичко, около нея е специално.

  • Тя е изработена ръчно и от висококачествени материали, което автоматично я прави уникална, тъй като две напълно еднакви бройки няма.
  • Стойност! Точно така, нейната стойност се крие в това, за което е призвана – да отваря бутилки. Не просто ще си отворите бутилката с разхлаждаща напитка, веднага след изваждането и от хладилника, но и ще го направите удобно и със стил, а капачката просто ще остане закрепена върху отварачката.
  • Лимитираната серия на отварачките идва с малък подарък – също лимитирана серия, който би впечатлил всеки модерен мъж.

Ако прочетеното до момента успя да ви впечатли, то не пропускайте да научите повече за отварачката и нейните специални възможност тук [button size=“small“ url=“http://themanhood.smartman.bg/“ text=“THE MAN HOOD“ target=“_blank“ color=“blue“ ]

[message_box title=“ВЗЕМЕТЕ -10% ОТСТЪПКА“ text=“От Модерен Дом ви предоставяме промо код, който ще ви осигури -10% отстъпка при закупуването на отварачката. За да се възползвате от него, в полето Промо код в сайта на The Man Hood, въведете MODERENDOM10.“]
the man hood gallery 1
the man hood gallery 2
the man hood gallery 3

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.