HomeАпартаментиДвустаен апартамент с модерен и практичен интериор в Москва [58 м²]

Двустаен апартамент с модерен и практичен интериор в Москва [58 м²]

Купувате си жилище със стандартен етажен план и желаете да го ремонтирате, като целите модерен и функционален итнериор без да се налага да рушите стени и да преструкурирате из основи. Това е един стандартен сценарий, който често откриваме в живота на средностатистическия българин. Днес ще разгледаме един подобен сценарии, различавайки се с това, че действието се развива в Русия.

dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-1g

Млад мъж купува двустаен апартамент с обща площ от 58 м², разположен в покрайнините на Москва. Дизайнерката Ирина Романова е наета от него, за да изгради интериорния дизайн на новия му дом. Желанието на младежа е да живее в модерен дом с функционален интериор и това да бъде постигнато без фрапиращи промени по етажния план на жилището. Както много пъти сме коментирали, интериорният дизайн на един дом трябва да отразява личността на собственика, неговите вкусове и предпочитания, така че първото нещо, с което дизайнерката се заела било да анализира внимателно идеите и вижданията на своя клиент.

В бъдещата визия на жилището е заложено на интересна смесица между модерен минимализъм с елементи на стила “лофт”, който се характеризира с умишленото оставяне на показ на евтини елементи като бетон, тухли, камък и други.

Всяка една от стаите излъчва индивидуалност, благодарение на разнообразието от елементи, текстури и декорации. Голяма част от мебелите са по проект, като по този начин е постигнато максимално оползотворяване на всеки сантиметър от жилищното пространство. Комфортната атмосфера на интериора се допълва от специално проектираното осветление, което предлага различни сценарии на светлина, благодарение на които се създават различни настроения. Забелязваме и използването на огледални повърхности и различни текстури с бяла повърхност – техники, които визуално разширява пространството.

В крайна сметка, клиентът останал много доволен от постигнатите резултати. Апартаментът претърпял огромна трансформация, за да стане това, което виждате в момента – един стилен, модерен и функционален дом.

dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-2g dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-3g dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-4g dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-5
dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-6 dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-8
dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-7 dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-9

dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-910 dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-911g dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-912g dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-913g dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-914g dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-915g dvustaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-v-moskva-58-m-916g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.