Trending News
HomeОбзавежданеКак мъж събра всичко от което има нужда в една практична и удобна мебел

Как мъж събра всичко от което има нужда в една практична и удобна мебел

Най-големият проблем за хората, живеещи в малки апартаменти е неспособността на тясното им жилище да побере всичките мебели, от които те се нуждаят.

Наистина не е лесно да се живее в малко жилище, но когато това е факт, може би най-доброто, което може да се направи е да се помисли нестандартно.

Ако и вашия случай е такъв, може би ще почерпите вдъхновение от страхотната идея на собственика на малкия апартамент, който предстои да разгледаме в тази статия. Жилището, само по себе си не е нищо, за което да си струва да говорим, но въпроса с обзавеждането му стои по съвсем различен начин.

Когато младият собственик се премества в новият си дом, той решава, че на това място му трябва нещо, което да не заема много пространство, но пък да задоволява голяма част от неговите нужди.

vsichko-ot-koeto-imate-nujda-v-edin-praktichen-i-udoben-mebel-1g

Така той се захваща със скицирането на мебел, която ще е рафт за неговата колекция от плочи, поставка за телевизора, гардеробно помещение и шкаф за обувки в едно.

Не след дълго скицата се превърнала в зашеметяваща, многофункционална мебел, която притежава компактен дизайн и в същото време има много места за съхранение.

За телевизорът е осигурена специална ниша, около която има множество по-малки, които са предвидени за колекцията от класически плочи. В ляво на телевизора е мястото отредено за закачалки, а под тях са поставките за обувки.

В многофункционалния мебел може да се влиза, а вътре откриваме обширен гардероб и много място за съхранение на ненужни в момента вещи. Върху него пък е направено легло, предназначено за гости и четене на книги до прозореца, който се намира на малко нестандартно място.

vsichko-ot-koeto-imate-nujda-v-edin-praktichen-i-udoben-mebel-3g vsichko-ot-koeto-imate-nujda-v-edin-praktichen-i-udoben-mebel-2g vsichko-ot-koeto-imate-nujda-v-edin-praktichen-i-udoben-mebel-7g vsichko-ot-koeto-imate-nujda-v-edin-praktichen-i-udoben-mebel-6g vsichko-ot-koeto-imate-nujda-v-edin-praktichen-i-udoben-mebel-5g vsichko-ot-koeto-imate-nujda-v-edin-praktichen-i-udoben-mebel-4g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.