HomeКъщиСтилна малка къща с минималистичен дизайн в Полша

Стилна малка къща с минималистичен дизайн в Полша

IPNOTIC Architecture е студио, занимаващо се с архитектура и интериорен дизайн, намиращо се в Познан, Полша. Компанията обхваща широк кръг от действия като проектирането на еднофамилни къщи, обществени сгради, апартаменти, както и модернизирането на стари жилища.

След като вече ви запознахме с компанията е време да ви покажем и един техен проект. Спряхме се точно на него, поради неговата елегантност и изчистен интериор. Той е перфектният пример за това как трябва да изглежда един минималистичен интериор.

stilna-malka-kashta-s-minimalistichen-dizain-v-polsha-1g

Тази малка къща е проектирана за млада двойка според техните нужди и предпочитания. Интериорът е просторен и ефирен, облечен в семпла черно-бяла цветова гама, която в съчетание с обезцветения дъбов под и белите мебели прави иначе малката къща да изглежда по-голяма.

Няма как да не ви направят впечатление осветителните тела със сферична форма, които съща са в черно и бяло. Други интересни декоративни елементи са черните птици, които присъстват, както в хола, така и в банята. Различни цветни акценти, като книги, цветя и плодове са разположени тук-там, за да разнообразяват обстановката и да придават по-ведър вид на стаите. В дневната има пълен набор от нови технологии като озвучителна система, голям HD телевизор и игрална конзола.

Насладете се на професионалните снимки и най-вече на поразителните детайли, които този дом предлага.

stilna-malka-kashta-s-minimalistichen-dizain-v-polsha-2g stilna-malka-kashta-s-minimalistichen-dizain-v-polsha-3g stilna-malka-kashta-s-minimalistichen-dizain-v-polsha-4g stilna-malka-kashta-s-minimalistichen-dizain-v-polsha-5g stilna-malka-kashta-s-minimalistichen-dizain-v-polsha-6g stilna-malka-kashta-s-minimalistichen-dizain-v-polsha-7g stilna-malka-kashta-s-minimalistichen-dizain-v-polsha-8g stilna-malka-kashta-s-minimalistichen-dizain-v-polsha-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net