HomeДекорацияБърза, лесна и красива декорация за великденските яйца

Бърза, лесна и красива декорация за великденските яйца

Ако сте от хора, които обичат да експериментират с нови идеи, когато боядисват яйцата за Великден, то вие сте попаднали на правилното място. Има много интересни идеи в интернет, които показват различни техники и модели за боядисване на яйца, но повечето от тях изискват много време и са доста трудни. Ние ще ви покажем една лесна техника, която ще ви помогне да декорирате тазгодишните си великденски яйца лесно и същевременно много красиво.

barza-lesna-i-krasiva-dekoratsiq-za-velikdenskite-qitsa-tqsna-lenta За да постигнете резултата, които виждате на снимките ще имате нужда от гумени ленти ( така наречените ластички) с различна дебелина, за да получите уникални резултати с всяко яйце. Ако нямате възможност да използвате такива с различна дебелина, ще се наложи да импровизирате, като съединявате две или повече в една.

1. Сварете яйцата и ги оставете да се охладят. Един съвет – използвайте една супена лъжица оцет или щипка сол във водата, за да предотвратите напукване.

2. След като яйцата са се охладили, вземете едно от тях и увийте няколко ластички около него по подобен начин на този, показан на снимката. Правете различни комбинации и кръстосвания върху всяко яйце, за да получите максимално разнообразен резултат.

barza-lesna-i-krasiva-dekoratsiq-za-velikdenskite-qitsa-lastichki barza-lesna-i-krasiva-dekoratsiq-za-velikdenskite-qitsa-lastichki2

3. След като наредите ластичките върху всички яйца, започнете с боядисването им. След като са боядисани и изсъхнали, яйцата са готови да се освободят от ластичките. Премахнете ги внимателно и ще видите красивите светли ленти, които са останали под тях.

barza-lesna-i-krasiva-dekoratsiq-za-velikdenskite-qitsa-3

Източник : brightboldbeautiful
Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.