Trending News
HomeКъщиУникален интериорен дизайн и невероятна архитектура от A-Cero

Уникален интериорен дизайн и невероятна архитектура от A-Cero

Талантливите архитекти Joaquin Torres и Rafael Ilamazares от студиото за интериорен дизайн и архитектура A-Cero показват своя професионализъм и креативност в един невероятен проект, намиращ се на самия бряг в град Пикет, Тайланд.

Къщата, която е част от хотелски комплекс се намира буквално на метри от водата, на плаж, известен със своите тюркоазено-сини води и силно слънце. Тя носи името Iniala Beach House и е една от най-красивите и привличащи погледа постройки в околността.

unikalen-interioren-dizain-i-neveroqtna-arhitektura-ot-a-cero-1g

Хотелският комплекс се състои от общо десет вили, всяка проектирана от различни световно известни дизайнери и архитекти. Ние разглеждаме тази, чиято стаи, ресторант и външна чил аут зона са дело на студиото A-Cero, а нейното име е Villa Bianca.

Основният мотив в този невероятен проект е водата – всички форми, цветове и произведения на изкуството са свързани с тази основна концепция. Къщата е разделена на две отделни бунгала, между които има прелестен басейн и невероятна чил аут зона с много условия за релакс и прекрасна гледка към бистрите води и високите палмови дървета.

Двете отделни бунгала са с еднакъв интериорен дизайн, само че при едното линиите на декоративните вълни са хоризонтални, а при другото те са вертикални. Така се създават два идентични интериора, които все пак имат своите открояващи ги черти, без да бъдат тотално различни.

Мебелите също са по проект на студио A-Cero, а всеки декоративен елемент е избран лично от дизайнерите. Най-интересното е, че гостите имат възможност да закупят някои от мебелите и картините, ако им допаднат.

unikalen-interioren-dizain-i-neveroqtna-arhitektura-ot-a-cero-2g unikalen-interioren-dizain-i-neveroqtna-arhitektura-ot-a-cero-3g unikalen-interioren-dizain-i-neveroqtna-arhitektura-ot-a-cero-4gunikalen-interioren-dizain-i-neveroqtna-arhitektura-ot-a-cero-5g unikalen-interioren-dizain-i-neveroqtna-arhitektura-ot-a-cero-6g unikalen-interioren-dizain-i-neveroqtna-arhitektura-ot-a-cero-7gunikalen-interioren-dizain-i-neveroqtna-arhitektura-ot-a-cero-8g unikalen-interioren-dizain-i-neveroqtna-arhitektura-ot-a-cero-9g unikalen-interioren-dizain-i-neveroqtna-arhitektura-ot-a-cero-910g unikalen-interioren-dizain-i-neveroqtna-arhitektura-ot-a-cero-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.