HomeАпартаментиМалък апартамент с креативни идеи за използване на пространството

Малък апартамент с креативни идеи за използване на пространството

Този малък, но пълен с креативни идеи апартамент, е проектиран от студио Folk Design за млад студент в Тайван. В малкото жилище ще открием интересни идеи и начини за справяне с липсата на пространство в лицето на умни решения за съхранение и мултифункционални мебели.

malak-apartament-s-kreativni-idei-za-izpolzvane-na-prostranstvoto-1g

Въпреки крайно недостатъчното пространство, апартаментът разполага със спалня, офис, кухня и всекидневна. Спалнята и офисът споделят една и съща стая, като за тази цел леглото е скрито в една от стените. Когато има нужда от него, то заема нужната позиция без това да изисква някакво разместване на мебелите и офиса остава функционален.

За да изглежда мястото по-ефирно и просторно, дизайнът е в минималистичен стил, а декоративните елементи тук са голяма рядкост, дори може да се каже, че почти липсват. Използването на ясни и семпли линии, както и благодарение на големите прозорци, малкият апартамент изглежда много дружелюбно и приветливо.

Мебелите и вградените рафтове предлагат много места за съхранение и складови помещения за аксесоари и предмети, необходими в ежедневието. Несъмнено най-интересният мултифункционален мебел в жилището е голямото бюро, което без да привлича особенно внимание предлага изобиллие от скрити зони за съхранение, които може да видите на снимките по-долу.

Благодарение на внимателното планиране на пространството в зоната със спалнята и офиса, присъства и голямо черно пиано, контрастиращо с леките дървени повърхности, поставени върху стените и пода.

malak-apartament-s-kreativni-idei-za-izpolzvane-na-prostranstvoto-2g malak-apartament-s-kreativni-idei-za-izpolzvane-na-prostranstvoto-3g malak-apartament-s-kreativni-idei-za-izpolzvane-na-prostranstvoto-4gmalak-apartament-s-kreativni-idei-za-izpolzvane-na-prostranstvoto-5g malak-apartament-s-kreativni-idei-za-izpolzvane-na-prostranstvoto-6g malak-apartament-s-kreativni-idei-za-izpolzvane-na-prostranstvoto-7g malak-apartament-s-kreativni-idei-za-izpolzvane-na-prostranstvoto-9gmalak-apartament-s-kreativni-idei-za-izpolzvane-na-prostranstvoto-8g malak-apartament-s-kreativni-idei-za-izpolzvane-na-prostranstvoto-910G malak-apartament-s-kreativni-idei-za-izpolzvane-na-prostranstvoto-911G

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.