HomeДекорацияВеликденските яйца – част от декорацията на дома

Великденските яйца – част от декорацията на дома

Както всяка година, така и тази за Великден всяко семейство украсява и рисува яйца в различни цветове и с всевъзможни шарки. Великденските яйца могат да бъдат нещо повече от традиционни и задължителни изделия за този празник. Те могат лесно да се превърнат в част от интериора чрез няколко лесни за изпълнение условия и малко фантазия.

Великденските яйца - част от декорацията на дома

Както всяка година, така и тази за Великден всяко семейство украсява и рисува яйца в различни цветове и с всевъзможни шарки. Боядисаните яйца могат да бъдат нещо повече от традиционни и задължителни изделия за този празник. Те могат лесно да се превърнат в част от интериора чрез няколко лесни за изпълнение условия и малко фантазия.

Най-важното изискване към Великденските яйца, за да направят вашия дом по-красив и уютен, е те да бъдат направени с много стил. Като казвам направени нямам в предвид просто боядисани с боя за яйца в един тон и с някоя друга цветна точка, а украсени в различни стилове и с различни материали.

След като боядисате яйцата и сътворите вашето “произведение на изкуството”, е нужно да ги поставите някъде,за да се виждат все пак (че иначе за какво всичкия този труд 🙂 ). Най-подходящите за това места са в красива кошничка на масата, над камината или пък в антрето на апартамента си, така че те да са първото нещо което вие и вашите гости ще видите на този празник. Разбира се не забравяйте да добавите и някои украшения в кошницата около яйцата. Малки и пухкави декоративни пиленца или Великденски зайчета ще предадат мило и празнично излъчване.

Снимките, които сме приготвили показват примери за Великденски яйца събрани от различни точки на света. За направата им са използвани различни и нетрадиционни материали. Резултатите, както може да видите и сами ,са блестящи и вдъхновяващи.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.