HomeАпартаментиАпартамент в Тайван, специално проектирани за семейство младоженци

Апартамент в Тайван, специално проектирани за семейство младоженци

Намиращ се в квартал със смесено население и предимно американски и тайвански постройки, първоначално този дом бил част от стара сграда, която била построена отдавна и не можела да предложи съвременни условия за живот.

Въпреки това, животът на двама младоженци е на път да започне точно тук, в старата сграда с остарял стил и декор. Както се досещате, мястото се нуждаело от пълна промяна, за да задоволи нуждите на младото семейство. Със задачата да проектира новия им дом, се заели архитектите от студиo Z-AXIS DESIGN.

За съжаление не разполагаме със снимки, показващи жилището преди неговия ремонт и не можем да направим сравнение. Въпреки това, трябва да признаем, че новата визия на жилището е страхотна. Изчистена, семпла и просторна, тя предоставя достатъчно жизнено пространство на младата двойка, съчетано със спокойна и приветлива обстановка.

apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-1

Фокусната точка във всекидневната е синята стена зад телевизора. Интериорът в хола е много семпъл, като интересен подход от страна на дизайнерите е поставянето на жълто-зелената рамка върху стените. От една страна тя обогатява интериора с интересен детайл, а от друга визуално разделя всекидневната и кухнята.

Освен визуалното разделение на двете зони има и съвсем физическо, което защитава хола от миризми и дим, когато в кухнята се готви. Дизайнерите са избрали разделителя да е във формата на голяма плъзгаща се врата изработена от метал и стъкло.

Спалнята е голяма, предоставяща достатъчно свободно място, за да побере работно бюро и кът за четене до прозореца. Декорът е в много приятен микс от бяло и мек и приятен нюанс на кафяво. Всичко излъчва спокойствие, а атмосферата подканя към релаксация и уединение.

apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-2 apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-4 apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-3apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-5 apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-7 apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-6apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-8 apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-910 apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-9apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-911 apartament-v-taivan-spetsialno-proektirani-za-semeistvo-mladojentsi-912

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.