HomeКъщиВсичко, от което се нуждаете, за да създадете уютен двор за лятото

Всичко, от което се нуждаете, за да създадете уютен двор за лятото

Сега, когато дните са по-дълги и времето е по-топло, е идеалният момент да помислите за освежаване на Вашия двор, така че да бъде подготвен за бъдещи прекрасни моменти със семейството и приятелите навън. Има много елементи, които могат да допринесат за красотата и уюта на Вашето дворно пространство. От мебели и осветление, до басейни и възглавници, ние от Модерен дом подбрахме 14 предмета, които ще допълнят двора Ви така, че да можете да прекарате целия ден (и цяла нощ) на открито.

 

Купа за огън (Skagerak)

Нищо не е така уютно, като запалването на огън и събирането около него, както и времето, прекарано с близки и приятели до късни часове. Тази чугунена камина е едновременно камина и грил (създадена е да осигури оптимален въздушен поток както за дърва за огрев, така и за въглища), така че елиминира част от външно обзавеждане във Вашия двор.

 

Поставка за дърва (Eva Solo)

Говорейки за огън, дръжте всичките си дърва за огрев под ръка с поставка за трупи. Този модерен елемент ще допринесе за перфектното декориране на Вашето пространство около камината.

 

Надуваеми басейни

Надуваемите басейни добавят допълнителен фокус към двора Ви, като същевременно осигуряват забавен начин за охлаждане през идните горещи дни. Ако все още не сте закупили надуваем басейн, а имате такава възможност, то ние със сигурност Ви препоръчваме да планирате бъдеща покупка.

 

Странична маса (Skagerak)

Дръжте своите напитки, телефони, настолни игри, мезета – изобщо каквото и да било – наистина близо до Вас с удобна странична маса като тази алуминиева маса на снимката, която е направена както за открито, така и за закрито.

 

Кофа за лед с LED осветление (Koble)

Тази кофа за лед ще бъде идеалното допълнение за Вашето следващо парти. Тя поддържа напитките хладни и осигурява музика, свързвайки се с мобилното Ви устройство. Споменахме ли настройките за промяна на цвета? Осветление според настроението Ви, напитки, музика – всичко предвещава един страхотен купон!

 

Светеща лампа със звук (Koble)

Можете също така да добавите осветление към Вашето парти с тази модерна лампа с регулируема светлина, която разполага с 360 ° висок точен заобикалящ звук. Може да се използва както на открито, така и на закрито, тъй като качеството на звука е отлично, а осветлението позволява регулиране в зависимост от това, до колко часа вечерта ще продължи партито.

 

Декоративни възглавници за външни мебели (Rene Décor)

Добавете цвят към двора Ви, съчетавайки външните Ви мебели с декоративни възглавници, които ще внесат повече удобство и индивидуалност в откритите пространства. Заложете на ръчно изработена възглавница от първокласни тъкани, така тя ще има минимално износване, използвайки я вечер след вечер.

 

Overlap маса и пейка (Skagerak)

Хубавата дървена маса с пейки може да Ви предразположи да се чувствате не толкова официалнo. Изработен от стомана с прахово боядисване и червен кедър (дърво, което е издръжливо и устойчиво на гниене и предпазва от вредители), комплектът разполага с модерни крака на масата и скамейките, които ще се запазят през сезоните.

 

Висяща коркова саксия (Atlas)

Висящите саксии не са предвидени да красят жилището само отвътре. Намерете подходящо място за такива саксии и навън, така ще имате малко зеленина и извън къщата.

 

Кръгла поставка за саксии (NewMade LA)

Ние от Модерен дом определено харесваме този креативен дизайн, който ще се набие на очи във всеки двор, в който се използва.

 

Геометрични стенни саксии (Ohio Workshop)

…или един по-модерен начин да покажете Вашите въздушни растения.

 

Свещ от божур за навън (Soirée ) + свещ от велур (Anecdote Candles)

Запалването на свещи на масата е друг начин да добавите допълнително настроение, което този аромат непременно ще постигне.

 

Одеяло от плетено въже (Obakki)

Когато през нощта започне да става студено, ще е хубаво да имате няколко одеяла, които да се използват от Вас и от гостите Ви, за да не се налага да премествате партито вкъщи.

 

Килим (Haymat)

След като изместите партито у дома, този външен килим, вдъхновен от природата и японските Дзен градини, може да се използва като изтривалка, предпазвайки от внасяне на мръсотия отвън.

Източник: www.design-milk.com

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment