Trending News
HomeСпалняВнимание спалня! На ваша отговорност започвате да четете, защото има възможност да се окажете в ситуация, в която цяла нощ сте прекарали, взирайки се в тези спални!

Внимание спалня! На ваша отговорност започвате да четете, защото има възможност да се окажете в ситуация, в която цяла нощ сте прекарали, взирайки се в тези спални!

За никого не е тайна, че можем да заменим думата спалня със светилище и обратното. Тази стая е не само мястото където спите, но и вашето лично пространство, вашето собствено светилище. И един от начините да персонализирате спалнята си, за да може тя да крещи вашето име, е да й предадете стил и тематичност.

След като се сблъскате с най-модерните спални за нашето време, в коя ще се откриете? Какъв декор бихте избрали за нея? Надолу ще разгледате 8 наши любими помещения, които ще ви накарат да си кажете „Но те са толкова уютни!“.

1.Модернизирано от средата на миналия век

В света на дизайн на дома и по-специално на спалнята, в един момент хората винаги се обръщат назад към времето, точно към този стил. Честно казано, той е в къщите на почти всички нас още от 40-те години. Не се плашете от абстрактните произведения на изкуството, огромните скулптури и тъмното дърво. Намерете баланса между всичко това и вашият съвременен вкус. Гарантираме, че щом влезете в спалнята си след време ще се усмихвате, без дори да осъзнавате защо.

Спалня 1: Модернизирано от средата на миналия век

2.Скандинавски

Не можем да не се съгласим, че скандинавският стил е релаксация, уют. Няма да се учудите когато ви кажем, че създателите на думата „хюга“ са и измислили дизайна за спалнята си доста удовлетворяващо. В този стил можем да видим топло на цвят, истинско дърво, уютни и меки килимчета, естествен цветови диапазон и разбира се, модерното, минималистичното.

Спалня 2: Скандинавски

 

3. Индустриален

Ако желаете да подредите спалнята си в стил от отминало време, недейте да връщате по-назад от индустриалното. Неща, които са задължителни, ако заложите на този стил са: светли метални акценти, виждащи се електрически инсталации, регенерирано дърво, тухлени стени, бетонен под.

Спалня 3: Индустриален

 

4. Модерен

В сравнение с всички останали стилове, този е най-близък до модерния от средата на миналия век. Можем да го разпознаем по футуристичното осветление, успокояващите цветове и линейния дизайн.

Спалня 4: Модерен

 

5. Съвременен

Този стил изглежда сякаш всичките уникални идеи, които сте си харесали в Инстаграм за спалнята са събрани наедно. Всичко е толкова съвременно. Типичните популярни цветове за момента, изкуства, чиито автори са от нашето време и разбира се лед-светлините.

Спалня 5: Съвременен

 

6.Селска къща

Ако търсите екстра уют и топлина в дома си, този стил е точно за вас. Няма специфично време за него, бъркате, ако си мислите, че вече не е модерен. За да сътворите една такава стая, закачете над леглото си бели рамки с елегантни надписи, акцентите да са от светло дърво и един прекрасен, взимащ дъха полилей. Леглото нека бъде с балдахин, защото кой не би желал да се почувства като кралска особа.

Спалня 6: Селска къща

 

7.Бохемски

Нека кажем, че не искате да се отдадете на най-популярните стилове и желаете да правите каквото вие желаете. И няма да ви спрем. Бохемският стил е някак си по-свободен и със сигурност не е задължаващ. Той се характеризира с еклектичен декор, световноизвестни възможности, груби текстури и много, ама много растения.

Спалня 7: Бохемски

 

8.Винтидж

Може би всички тези модерни и нови неща не са за вас. Затова ние ви препоръчваме винтидж стила. За него ще се нуждаете от семейни реликви, антични съкровища, но и модерни, нови предмети. Те ще са ви нужни за декора. Замислете се, едно богато украсено, златно огледало, но с ретро осветление. Би било перфектно.

Спалня 8: Винтидж

 

Творете!

Снимки: Unsplash

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment