Trending News
HomeГрадинаОсем впечатляващи, артистични теми за партита

Осем впечатляващи, артистични теми за партита

Всички сме чували за Гетсби, именно защото партитата му са доста екстравагантни. Като започнем от кули с шампанско и стигнем до пайетите. Десетилетия по-късно, ние все още се вдъхновяваме от 20-те години, ерата на блясъка.

Ключът на това да получим точно такава тема за партито ни, не е да похарчим куп пари, а да изработим колкото се може повече детайли сами. По-надолу ще прочетете, кое от Златната ера може да пренесем и в съвремието.

1.Мислете „леко“ като перце.

Ефектът, който перата придават е изключително впечатляващ. Дори и най-скучното перо може да запълни празния ъгъл и да бъде зашеметяващо. Перата могат да бъдат акцент на почти всичко в помещението, като започнем от бутилки и стигнем до свещи.

Осем впечатляващи, артистични теми за партита

2.Издигнете кула.

Всички свързваме шампанското с партитата от 20-те и за да го включим и в нашето, трябва да се погрижим за презентацията. Издигнете кула от стъкло, за да получите ефекта. Всички сме виждали по филмите как сипват шампанско в най-горната чаша, като по този начин се пълнят и долните редове. Би било хубаво и вие да имате такава, нали? Е, нищо не ви спира.

Осем впечатляващи, артистични теми за партита

3.Заложете на винтидж.

За да получите точно тематиката на 20-те трябва да включите и винтидж акценти. Може да използвате стари предмети, например грамофон. Добавете живи цветя за контраст между старо-ново. За да придадете завършеност, украсете със стари стъклени съдове за повече автентичност.

4.Добавете фон.

Нали знаете тези изкусно изработени стени, които стърчат в нищото и се снимаме на тях. Точно за тях говорим. Запечатайте момента на този фон, за да бъде възможно най-запомнящ се. Облепете празна стена с позлатени ленти, добавете пискюли, гирлянди и най-различни ресни. Изненадайте гостите си.

5.Запазете приповдигнатия дух.

Представете си, забавлявате се и бар количката се движи между вас. Перфектно, нали? Направете своята количка като украсите с шампанско и много цветя. Подредете чаши и каквото още вие пожелаете.

6.Смесвайте и комбинирайте.

„Арт деко“ стилът е богат и изглежда като за хора с възможности. Въпреки че само изглежда, всеки би могъл да си го направи. Украсете всичко, което смятате, че се нуждае от допълване, със златни ивици като живак. По този начин много лесно ще се пренесете в една грандиозна епоха.

 

7.Придайте сладост.

Партито не е парти без торта. Изберете вашата така, че да се вписва в декора, но не забравяйте и вкуса. Той също трябва да бъде изтънчен и да приляга на Златната ера.

8.Изберете цветовете.

Нормално е, черното и златното да са доста популярни за тема на парти, но когато говорим за „Арт деко“, то тези цветове са на първо място. Може всичко да ви бъде в черно и златно или ако не искате и смятате, че ще бъде прекалено, тогава направете тези цветове акцента на партито.

Това е вашето парти и украсата му е във вашите ръце. Творете!

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment