HomeАпартаментиВижте как изглежда апартаментът на Рики Мартин в Ню Йорк

Вижте как изглежда апартаментът на Рики Мартин в Ню Йорк

Наскоро открих, че апартаментът на известната латино звезда Рики Мартин е обявен за продан. Това ме наведе на мисълта, че за вас ще е интересно да го разгледате и реших да напиша тази статия.

Жилището се намира в Гринуич вилидж – квартал в западната част на Манхатън – Ню Йорк,а цената му е 8.3 милиона долара ( Уау ). Дали цената е такава само, защото там е живял легендарния Рики Мартин или това е така заради красивия интериор и лукса, който предлага апартамента, предстои да разберем.

vijte-kak-izglejda-apartamenta-na-riki-martin-v-niu-iork-1g

Апартаментът е дело на дизайнерите от Herzog & de Meuro, а интересното тук е, че интериорното студио печели награда за този интериорен дизайн. Апартаментът разполага с четири спални и три бани, а най-забележителното нещо в жилището са обширните отворени помещения.

Интериорът е решен в светли цветове, а присъствието на светло дърво е силно забележимо. Основният дървен материал, който е използван, както за подовете, така и за кухненските шкафове и таблата в спалнята е пушен австрииски дъб.

Не мисля, че трябва да навлизам в повече подробности за апартамента. Може да разгледате галерията от снимки и междувременно да отговорите на въпроса, който зададох по-горе. Кое прави цената на това жилище толкова висока – неговия интериор или знаменитостта, чиято собственост е апартамента? За мен отговора е ясен, а вие може да отговорите, като използвате формата за коментари в края на статията.

vijte-kak-izglejda-apartamenta-na-riki-martin-v-niu-iork-2g vijte-kak-izglejda-apartamenta-na-riki-martin-v-niu-iork-3g vijte-kak-izglejda-apartamenta-na-riki-martin-v-niu-iork-4gvijte-kak-izglejda-apartamenta-na-riki-martin-v-niu-iork-5g vijte-kak-izglejda-apartamenta-na-riki-martin-v-niu-iork-6g vijte-kak-izglejda-apartamenta-na-riki-martin-v-niu-iork-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.