Trending News
HomeАпартаментиУлтра модерен интериор с динамично осветление от G-DESIGN

Ултра модерен интериор с динамично осветление от G-DESIGN

Креативните интериорни дизайнери и архитекти от студиото G-DESIGN наскоро приключиха с работата си по един невероятно красив интериор, с който предстои да ви запознаем. Просторният лофт се намира в Санкт Петербург и е разположен върху площ от 120 кв. м.
ultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-1g

Главната цел на дизайнерите е да създадат просторен, светъл и елегантен интериорен дизайн, без да внасят излишни декоративни елементи. Екипът от професионалисти разработил концепцията на апартамента, като непрекъснато съгласувал идеите си със своите клиенти. Именно по изискване на собствениците били изградени много на брой нетрадиционни ниши и в тях били скрити осветителни тела.

Тези осветителни тела имат прекрасната функция да сменят излъчвания от тях цвят. Собствениците могат да избират между червен, зелен и син цвят, а смяната се осъществява посредством дистанционно управление. Това дава възможност на обитателите на жилището да променят настроението във всяка стая спрямо собствените си желания.

ultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-2g

Апартаментът е проектиран в минималистичен стил, но въпреки това той изглежда много елегантен. Това е постигнато благодарение на различните текстури, които са използвани в интериора. Още с влизането в апартамента се забелязва креативната работа на дизайнерите. Там откриваме извит коридор с много скрити места за съхранение, които води към голямата всекидневна. Тя е разделена на три основни зони – зона за разпускане, трапезария и кухня.

Разгледайте детайлно снимките по-долу и споделете с нас, какво мислите за модерен апартамент.

ultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-3g ultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-4g ultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-5g ultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-6gultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-7g ultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-8g ultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-9g ultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-910gultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-911g ultra-moderen-interior-s-dinamichno-osvetlenie-ot-g-design-912g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.