HomeАпартаментиПросторен апартамент с модерен и свеж интериор в Словакия

Просторен апартамент с модерен и свеж интериор в Словакия

Модерен и свеж, интериорът на този апартамент разположен в историческия град Бойнице (Словакия), радва окото със своята съвременна визия, чист дизайн и топлина. Интериорният дизайн е дело на RULES Architekti. От студиото споделят, че главните приоритети по време на проектирането, а и след това са били комфорта и свободното пространство в жилището.

prostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-1gИнтересното в случая е, че сегашната структура на апартамента е в следствие от сливането на два по-малки апартамента. С широк хол и тераса с изглед към красивия град, апартаментът е напълно съобразен с нуждите и вкусовете на собствениците. Те искали жилище, което да усещат, че “диша”, да изглежда винаги подредено и да изисква минимални усилия за поддръжка.

Дневната зона е съчетала в едно отворено помещение хол, трапезария и кухня. Дървените детайли са навсякъде, а именно благодарение на тях, апартаментът излъчва топлина и гостоприемство.

В хола откриваме два огромни черни дивана от плат, декорирани с бели ивици . Масичките за кафе също са бели като допълнение към контрастната схема в тази стая. Подът под диваните и масите са от дърво, оформено в правоъгълник като допълнение на основното подово покритие – прекрасния бял мрамор. Същата схема наблюдаваме и при масата за хранене в трапезарията.

Апартаментът е напълно отворен към огромната външна тераса, която е наистина забележителна. Големите прозорци са снабдени с дълги, тъмни завеси, които придават чувство на неприкосновеност.

Що се отнася до цветовете в жилището, преобладаващи са черно, бяло, сребърно и естествено кафяво от дървените повърхности.  Странната смесица от дърво, лакирани повърхности и неръждаема стомана придават на това място съвременно усещане.

Определено, това е един от най-добрите проекти, които сме виждали до сега в Словакия.

prostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-2g prostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-3g prostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-4g prostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-5gprostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-6g prostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-7g prostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-8g prostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-9gprostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-910g prostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-911g prostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-912gprostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-913g prostoren-apartament-sas-moderen-i-svej-interior-v-slovakiq-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.