HomeМодерен ДомГардеробната с врата или открита

Гардеробната с врата или открита

Гардеробната е луксозен рай за дамата. Най-ценните вещи на всяка кокетка са нейните дрехи, обувки, чанти и козметика – бойните доспехи и оръжия на женствеността. Начинът по който изглежда гардеробната говори много за нейната собственичка.

Жените, които обичат минимализъм категорично ще предпочетат гардеробна затворена и спретната, блестяща от чистота, с бели, непрозрачни шкафчета, и ефектни дръжки от злато. Разбира се тя е добре осветена с мека светлина и излъчва белоснежна чистота, разкош, и една идея загадъчност. Можем само да предполагаме какви луксозни дрехи и аксесоари са скрити зад ненатрапчивите бели вратички. Една дама, която предпочита затворената гардеробна обича чистотата и реда, дисциплинирана е, подредена, аналитична, практична и прецизна. Къщата и е стилна, изискана и всички правила на интериорния дизайн са талантливо последвани. Стилът на закритата гардеробна не натоварва очите и създава фантастично чувство за комфорт.

Съвсем друга е ситуацията с откритата гардеробна. Съкровищата в пещерата са изложени на показ пред всеки – удивляващи и омайващи. Гардеробът е отлично организиран, всяко нещо педантично знае своето място. Също като на сцена – всеки артикул има своята роля в дизайна на стаята. Спретнати, подредени витражи, сортирани дрехи, подбрани с вкус и излъчващи разкош. Тази гардеробна има собственичка, която обича да е в центъра на вниманието. Тя е влиятелна, дръзка, драматична, понякога суетна като всяка жена, аристократична и амбициозна. Цени достойнството, уважението и престижа. Тя привлекателна, тя е в главната роля и обича да се изявява и да подчертава всичките си достойнства. Домът на собственичката на закритата гардеробна е шикозен и претенциозен, уютен и артистичен и всичко в него е точно на мястото си. Той създава незабравимо усещане за разкош.

Изрази себе си с твоята гардеробна! Избери гардеробната, която подчертава твоя характер. Това си е твоето женско царство в къщата и то трябва да ти е по мярка, точно като стъклената пантофка на Пепеляшка.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment