Trending News
HomeАпартаментиСъвременен проект за голям апартамент

Съвременен проект за голям апартамент

Този великолепен проект за интериор е създаден с идеята да се реализира в голям апартамент с обща площ от 300 кв. метра. Проектът е дело на украинеца Александър Червински, чиято главна идея е да раздели мястото на две зони – едната за работа и забавления, а другата за спокойствие и почивка.

Съвременен проект за голям апартамент

Активната зона включва дълга трапезария, дневна с ярко зелен килим и шезлонг с гледка към оживения град и минаващата в близост река. Зоната продължава със стая,скрита зад масивни плъзгащи се врати, с работно бюро за двама.

Декорите в спалнята и останалите стаи за почивка са невероятно успокоителни. Преобладават белите стени, лъскавите шкафове и гардероби. Стените са използвани като платна за изява, запълнени с раздвижени библиотеки и етажерки, LED осветление, масивни стикери и разнообразни картини. Кухнята е семпла, предимно в два цвята и се вписва перфектно в цялостния интериорен дизайн на апартамент.

Има много идеи, които може да използвате ако целите съвременен интериор, подобен на този. Ще се радваме да споделите с нас какво ви е въздействало.

Съвременен проект

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.