HomeАпартаментиСтилен дом, комфорт и дизайн

Стилен дом, комфорт и дизайн

Ако сте си мечтали за красив и стилен дом, то навярно сте си представяли къща или апартамент с дизайн подобен на този, който сме приготвили да ви покажем. Всичко в този проект е изпипано майсторски до последния детайл от четиримата дизайнери ,които са го сътворили (Alexander Von Waberer, Isabel Jover, Juan Carlos Sopena и José Fermoselle). Няма да навлизаме в подробности от типа на” кой живее там” и “къде се намира”, а ще споделим какво от интериора ни вдъхнови и какви са нашите впечатления.

стилен дом

Още от пръв поглед се забелязват основните материали използвани в интериора – дърво и метал. Стените почти навсякъде са бели, което отваря пространствено мястото, а пода е от мрамор. В спалнята е използван светъл ламинат, подхождащ на стената над огромното легло, която е от дървен материал. Дървото е използвано и като декор за стената в трапезарията, върху която има и масивна поп-арт картина изобразяваща роза и запълнена в черно, което стилно контрастира с белите стени наоколо.

Кухнята … тя е изключителна ! Отново е използван черен цвят за контраст, с качествено изработени модерни мебели. За басейна и терасата нямаме думи … едно мечтано кътче !

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.